Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Aarhus BSS udbyder Harvard Law School-kurset Program on Negotiation

Del

Danske ledere i såvel den private som offentlige sektor kan nu blive trænet af nogle af verdens bedste eksperter i forhandlingsteknik, når Aarhus BSS ved Aarhus Universitet udbyder det verdenskendte forhandlingskursus PON Global i samarbejde med Program on Negotiation på Harvard Law School.

De har været med til fredsforhandlinger, de har formidlet milliard dollars store handler, og de har været med til at løse svære konflikter overalt i verden. De er eksperter i forhandling og de underviser på blandt andet Harvard, MIT og Tufts.

I løbet af de seneste 30 år har de undervist mere end 35.000 offentlige og private ledere, advokater, HR-folk, organisationer, politikere og embedsmænd fra hele verden. Nu er turen kommet til Danmark, når Aarhus BSS i dagene 20.-22. juni udbyder PON Global-kurset i et samarbejde med Program on Negotiation Harvard Law School.

I løbet af tre intensive kursusdage, vil deltagerne stifte bekendtskab med avanceret forhandlingsteknik, der vil hjælpe deltagerne til at blive bedre forhandlere både på det faglige og det personlige plan.

Kurset indeholder interaktiv klasseundervisning ledet af en PON-instruktør, video-baserede moduler med PON-undervisere, virkelige case-studier, direkte videokonferencer fra Harvard, øvelser i forhandling og diskussioner.

”I Program on Negotiation tror vi på, at forhandlingsteknikker er essentielle for alle ledere. Gennem træning kan du blive bedre til at forbedre samarbejder, indgå bedre handler og undgå unødvendige og kostbare tvister,” siger professor Guhan Subramanian, formand for Program on Negotiation på Harvard Law School.

”Vi ser frem til vores første PON Global-kursus i Skandinavien og til samarbejdet med Aarhus BSS.”

Program Manager for samarbejdet mellem de to universiteter er adjungeret lektor Mikkel Gudsøe, der selv har mange års erfaring med national og international undervisning i forhandlingsteknik og –strategi samt praktisk erfaring fra erhvervslivet.

"På de tre dage kan man forvente virkelig at få prøvet sig selv af i mange forskellige forhandlingsscenarier, lære fra de bedste eksperter via de unikke moduler og on-site instruktøren og samtidig arbejde og netværke med de andre deltagere. Med to live sessions direkte koblet op til Harvard, får vi også en sjælden mulighed for at spørge og sparre direkte med de førende eksperter. Det bliver nogle helt igennem fantastiske dage for os og for deltagerne,” siger Mikkel Gudsøe.

Dekan Thomas Pallesen, Aarhus BSS, er begejstret for samarbejdet.

”Det er et unikt kursus, som vi nu har mulighed for at tilbyde offentlige og private ledere eller andre interesserede, og jeg glæder mig over samarbejdet med Program on Negotiation på Harvard Law School, som er en de absolut førende institutioner i verden, når det gælder forhandling,” siger Thomas Pallesen.

De tre intense kursusdage afsluttes med at deltagere, der har gennemført alle sessioner modtager det officielle certifikat fra Program on Negotiation fra Harvard Law School.

For yderligere oplysninger:

Adjungeret lektor og Program Manager Mikkel Gudsøe: 42 42 00 04

Dekan Thomas Pallesen, Aarhus BSS: 20 37 39 32

Læs mere om PON Global-Aarhus: bss.au.dk/PON

Nøgleord

Kontakter

Adjungeret lektor og Program Manager Mikkel Gudsøe: 42 42 00 04

Dekan Thomas Pallesen, Aarhus BSS: 20 37 39 32

Links

Information om Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Aarhus Universitet: Aarhus BSS
Aarhus Universitet: Aarhus BSSOm Aarhus BSS

Aarhus BSS er en bred business school ved Aarhus Universitet. Med ca. 15.700 dagsstuderende og flere tusinde deltidsstuderende, 275 ph.d.-studerende og godt 500 videnskabelige medarbejdere er Aarhus BSS en af Europas største business schools og Danmarks største universitære enhed inden for business og samfundsvidenskab med en stor faglig bredde.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Forældre til unge med dobbeltdiagnose har brug for specialiseret hjælp28.4.2020 09:34:43 CESTPressemeddelelse

Viden om psykiske lidelser og rusmiddelbrug, individuelle samtaler og samtaler med andre forældre er nogle af de elementer, som kan hjælpe forældre til unge, der både har psykiske lidelser og et stort forbrug af alkohol eller stoffer. Det viser en evaluering af en ny behandlingsmodel, som Novavi Stofrådgivningen har afprøvet i samarbejde med Center for Rusmiddelforskning ved Aarhus BSS på Aarhus Universitet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum