Salling Group

Aalborgs bedste udsigt i vente: På fredag åbner Salling ROOFTOP

Del

Ventetiden er snart forbi. På fredag slår Salling dørene op til Salling ROOFTOP, hvor der venter mere end 1.400 spektakulære kvadratmeter og en storslået udsigt. Den nye attraktion bliver indviet med en hel uge fyldt med underholdning og events. Læs hele åbningsprogrammet her.

En kæmpe stor succes fra Aarhus er kommet til Aalborg. Og der er nok at glæde sig til, for Salling ROOFTOP kommer fra sin spæde start til at summe af liv, underholdning og events. Den første uge byder på alt fra RnB med Lotus Noir og bløde jazz-toner med Emil Otto til Det Jyske Musikkonservatorium og Aalborg Symfoniorkester.

– Vi glæder os enormt meget til at byde velkommen på Salling ROOFTOP, som bliver et nyt fristed til gavn for Aalborg og hele Nordjylland. Vi garanterer et brag af en åbning, der starter allerede på fredag og fortsætter med en hel uge med events og underholdning for vores gæster, siger Anja Kibsgaard, der er stormagasinchef i Salling Aalborg.

En stor succes fra Aarhus kommer til Aalborg
Når Salling på fredag slår dørene op for Salling ROOFTOP, er det med vind i sejlene. Den lignende rooftop på Sallings andet stormagasin i Aarhus har rundet 1.5 millioner besøgende på det første år. Dermed placerer Salling ROOFTOP i Aarhus sig blandt landets mest besøgte attraktioner.

– Det overvældende besøgstal i Aarhus bekræfter os i, at Salling ROOFTOP er et koncept, som passer godt ind i tiden. Vi giver vores gæster muligheden for at kombinere shopping med gode oplevelser, og samtidig kan de på Salling ROOFTOP opleve byen på en anderledes måde. Den kombination er med til at tiltrække mange mennesker, siger Marianne Bedsted, som er direktør for Sallings stormagasiner.

Derfor skal du glæde dig til Salling ROOFTOP
Salling ROOFTOP i Aalborg byder på mere end 1.400 kvadratmeter fordelt på to niveauer med plads til i alt 500 gæster. Derudover er der flere højdepunkter at se frem mod:

Salling Skywalk: Mere end 30 meter over jorden ligger skywalken, som giver et direkte kig ned på Algade Torv. Skywalken er bygget af glas og får det til at kilde i maven på de fleste.

Fredag på Toppen: Hver fredag kl. 16-19 frem til den 19. oktober kommer fredagsstemningen til at summe, når Salling inviterer til Fredag på Toppen med cocktails, DJ og god stemning. Den første Fredag på Toppen er den 24. august.

Hyggelige lounge-områder med skybar: På det øverste niveau er Salling ROOFTOP indrettet med hyggelige loungeområder og en skybar, der blandt andet serverer cocktails, vin og tapas. Du finder næppe en bedre udsigt til kvalitetstid med familie og venner.

Væksthuset: På det nederste niveau ligger Væksthuset, der byder på udsigt over både by og fjord. Her er der 70 indendørs siddepladser og en tilhørende café, der serverer alt fra et brunchbræt til laksetatar og steaksalat.

Salling ROOFTOP er et offentligt tilgængeligt byrum, hvor der både er adgang fra Sallings parkeringshus og gennem stormagasinet.

Program for åbningsugen

Fredag den 24. august kl. 16: Sundays (folk/pop)

Fredag den 24. august kl. 17-20: Fredag på toppen

Lørdag den 25. august kl. 12: Kendix (pop)
Lørdag den 25. august kl. 14: Aalborg Symfoniorkester

Mandag den 27. august kl. 16: Emil Otto (jazz)

Tirsdag den 28. august kl. 16: Barrows (folk/pop)

Onsdag den 29. august kl. 17: Det Jyske Musikkonservatorium

Torsdag den 30. august Kl. 17: Siro (pop)

Fredag den 31. august kl. 17: Lotus Noir (hip-hop/RnB)
Fredag den 31. august kl. 18-20: Fredag på toppen

Lørdag den 1. september kl. 14: Victor Svold trio (jazz)

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Flere end 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum