DI Aalborg

Aalborg-virksomhed vinder DI-pris: Fra gymnasieidé til big business

Del

En skoleopgave på HTX i 2008, som handlede om at starte virksomhed, blev til virkelighed for de to venner, Kevin Rebsdorf og Daniel Birkholm, der har skabt en succesfuld forretning med CompanYoung A/S. Den 6. november modtager de DI Aalborgs Initiativpris 2019 for deres innovative tilgang, som har ført til virksomhedens tilblivelse, kraftig vækst og skalering i årene frem til nu.

- CompanYoung har modet til at tænke nyt. Med årene har de udviklet sig til en hybrid mellem et rådgivningsfirma, reklamebureau, videnshus og en teknologivirksomhed. Samtidig har de holdt fast i en skarpt afgrænset målgruppe. Og det har givet dem en meget stærk position i markedet, siger Peter Rindebæk, formand for DI Aalborg.

Målgruppen for CompanYoung har fra begyndelsen været unge, der søger uddannelse eller job, samt virksomheder, der ønsker at tiltrække unge. Det er det fortsat. Men produktet er løbende blevet udviklet og tilpasset de behov, der har vist sig i markedet.

I 2014 begyndte virksomheden at udvikle softwareværktøjer til kampagner og 2016 etablerede CompanYoung sit eget videnscenter, der tilfører den nyeste viden om trends og tendenser blandt de unge. Videnscentret er ledet af en forsker fra Aalborg Universitet.

- Vores tilgang er at lytte til markedet og hele tiden bygge ovenpå vores produkt. Vi skal være i stand til at hjælpe virksomheder med at forstå de unge. Og vi skal kunne hjælpe virksomhederne med at formidle deres historie til de unge. Det kræver, at vi har de rigtige værktøjer, og det kræver, at vi har den nyeste viden på området, siger CEO Kevin Rebsdorf, CompanYoung A/S.

I kundekartoteket hos CompanYoung finder man store navne som Grundfos, Volvo, Jysk, IKEA, Blue Water Shipping og Deloitte. Men også brancheorganisationer og flere forskellige efterskoler, gymnasier, erhvervsskoler og universiteter er kunder hos CompanYoung A/S.

- En ting er at kigge på behovet hos virksomhederne, som har brug for de unge talenter. Men sagen er, at vi selv er en flok ambitiøse, unge mennesker, som virkelig brænder for at hjælpe andre unge mennesker med at finde den rigtige uddannelse og det rigtige første job. Derfor er det helt naturligt for os at samarbejde med brancher og uddannelser om at synliggøre de mange muligheder, som de unge står overfor, siger Kevin Rebsdorf.

CompanYoung A/S er siden etableringen i 2012 blevet til en virksomhed med 50 medarbejdere og hele fire gazellestatuetter på hylden.

Kom til den lokale prisoverrækkelse:

Onsdag d. 6. november kl. 14.00

Hos: CompanYoung A/S, Nyhavnsgade 14, 4. th.

Prisen overrækkes af Peter Rindebæk og Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune.

Fakta om Initiativpris 2019

Prisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de mindre og mellemstore virksomheder i DI's medlemskreds. Det er virksomheder, som på en eller anden måde kan fremhæves og fremstå som en god og inspirerende rollemodel for andre erhvervsledere.

Særligt kriterie for 2019: Mod til skalering:

Virksomhedens leder har udvist et særligt mod til at gribe nye muligheder på et tidligt tidspunkt. Muligheder som gør, at virksomheden i dag står bedre rustet til at gribe fremtidens muligheder. Hermed ønsker DI at prise modet til at træffe gennemgribende beslutninger særligt i forhold til emner som: Ejerskab og ledelse, sikring af finansiering, tiltrækning af arbejdskraft, internationalisering og produktivitet. Målet er at sætte fokus på det mod og den indsigt, det kræver at igangsætte en markant skalering af virksomheden.

De 18 vindere i DI’s 18 Regionalforeninger dyster derefter om at vinde den landsdækkende Initiativpris, der uddeles på DI’s årlige SMV-dag i februar måned (Her er der tradition for at HKH Prins Joachim uddeler prisen)

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere information kontakt chefkonsulent i DI Aalborg, HenrikMarcher Larsen, på tlf.: 4015 8858 og mail: heml@di.dk eller pressekoordinator i DI, Ditte Rieland, på tlf. 2246 7822 og mail: dirh@di.dk
CEO Kevin Rebsdorf, CompanYoung A/S, på tlf: 2228 2321 og mail: kevin@companyoung.com
Formand for DI Aalborg Peter Rindebæk, på tlf: 2171 4307 og mail: per@bladt.dk

Billeder

Information om DI Aalborg

DI Aalborg
DI AalborgFor yderligere information om DI Aalborg:

Chefkonsulent Henrik Marcher Larsen
Mail: heml@di.dk
Tlf. 3377 3962
Mobil: 4015 8858

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Aalborg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Aalborg

DI med opfordring til kommunerne: Brug flere penge4.5.2020 20:00:00 CESTPressemeddelelse

Coronakrisen har ramt Danmark og dansk erhvervsliv hårdt. Landets kommuner spiller en stor og vigtig rolle i at holde dampen oppe i Danmark, så hjulene kan køre rundt i dansk økonomi. I Nordjylland er der iværksat en række initiativer, som hjælper virksomhederne og holder hånden under lokale arbejdspladser. Men der er brug for, at kommunerne samarbejder endnu mere med lokale virksomheder. Derfor lancerer DI 44 konkrete anbefalinger til kommunerne, så vi kan hjælpe hinanden med at komme så helskindet som muligt ud af krisen.

Hurtige fisk fra Grønland og Sydpolen bliver belønnet med initiativpris30.10.2018 14:00:00 CETPressemeddelelse

Det er ikke meget, man hører fra virksomheden Technodan Industrial Controls A/S (TIC) i Støvring. Ikke desto mindre bliver deres løsninger brugt til at effektivisere og automatisere produktionslinjer i hele verden. Deres betydning for industrien bliver nu hyldet med DI Aalborgs initiativpris 2018. TIC udvikler automationsløsninger til en bred vifte af maskiner og anlæg. Det indebærer både hardware og programmering samt tavlebygning og el-montage. Virksomheden arbejder med flere brancher, men har siden etableringen i 1991 haft flest opgaver og projekter inden for fødevareindustrien. Det foregår i partnerskab med de virksomheder, som bygger maskinerne, og her er TIC’s indsigt og knowhow uvurderlig. ”Når vi sidder derhjemme med familien omkring middagsbordet, så tænker vi ikke altid over, hvordan vores bøffer og vores fiskefileter egentlig er havnet på bordet. TIC er en virksomhed, som med tekniske løsninger skaber velstyrede og effektive produktionslinjer. Alt andet lige er det med til a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum