Aalborg Universitet

Aalborg Universitet og Samsung vil sammen løse fremtidens udfordringer med nyt Medielaboratorium i København

Del

I anledning af åbningen af “Samsung Media Innovation Lab for Education” (S.M.I.L.E) og CEAGARs Game Lab på Medialogi, Aalborg Universitet i København vil vi gerne invitere dig til vores åbningsreception fredag d. 10 Marts kl 13.

Nyt fra Aalborg Universitet:

I anledning af åbningen af “Samsung Media Innovation Lab for Education” (S.M.I.L.E) og CEAGARs Game Lab på Medialogi, vil Aalborg Universitet i København gerne invitere dig til vores åbningsreception med fremvisning af fremvisning af udstyr og gadgets, interaktive medieoplevelser og laboratorier fredag d. 10 Marts kl 13.

Arrangementet holdes i gæstekantinen på Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København.

For at give pressen og deltagerne en chance for at opleve dette, har vi arrangeret demonstrationer på vores Expo udstilling i timerne før og efter åbningen. Expo’en vil vise de nyeste medieteknologier og studerende, forskere og gæster vil demonstrere, hvordan de har brugt disse tekniske muligheder til f.eks. undervisning, formidling, kunst, spil og træning. Det er samspillet mellem dette indhold og teknikken der kan udnyttes til at højne motivationen og lysten til at lære tekniske fag som programmering - en viden, som Danmarks industri og erhvervsliv efterspørger nu, og i fremtiden.

På Expoen vil der derfor blandt meget andet være demonstrationer af et tabletspil som hjælper Zoologisk Museum med at formidle indhold på nye måder, systemer, der kan understøtte samarbejde i Virtual Reality, nye former for underholdning og kunstnerisk indhold, alternative former for interaktive historieforællinger i StoryWorlds, og træning i sociale færdigheder for børn med Autisme og ADHD ved hjælp af Virtual Reality.

Se vedhæftede pressemeddelelse for yderligere information.

Program:

12-13  Expo og Demo’er

13-14  Officiel åbning af SMILE Lab

14-16  Fremvisning og demonstration af SMILE Lab og Demo’er i Expo området

Tilmelding til åbningen (ikke bindende): tinyurl.com/SmileToTheWorld

Facebook event og mere info: tinyurl.com/SmileToTheFuture

Nøgleord

Kontakter

Henrik Schønau Fog, Lektor, ph.d., Institut for Arkitektur og Medieteknologi, 99 40 24 77, http://personprofil.aau.dk/110903

Lars Reng, Studielektor, ph.d., Institut for Arkitektur og Medieteknologi, 99 40 24 78, http://personprofil.aau.dk/109196

Vedhæftede filer

Information om Aalborg Universitet

Aalborg Universitet
Aalborg Universitet
Fredrik Bajers Vej 5, Postboks 159
9100 Aalborg

9940 9940http://www.aau.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Universitet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Universitet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum