Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommunes direktion er nu fuldtallig og endnu mere robust

Del

Med tiltrædelsen af Ditte Lundgaard Jakobsen er Aabenraa Kommunes direktion nu fuldtallig. Samtidig får Søren Lorenzen en ny funktion som vicekommunaldirektør, mens Chriss Mailandt-Poulsens ansættelse går fra åremål til en permanent ansættelse.

1. december begynder Ditte Lundgaard Jakobsen som direktør for Plan, Teknik & Miljø i Aabenraa Kommune. Med ansættelsen er Aabenraa Kommunes direktion nu igen fuldtallig med kommunaldirektør, Tom Ahmt, samt fire fagdirektører.

- Jeg glæder mig meget til, at vi nu igen er fem personer i direktionen i Aabenraa Kommune. Nu er holdet sat, og vi ser frem til at trække i arbejdstøjet som en fuldtallig direktion, siger Tom Ahmt.

Stabs- og Arbejdsmarkedsdirektør, Søren Lorenzen, er fra 1. december vicekommunaldirektør i Aabenraa Kommune. En post, der tidligere ikke har været udnævnt, men som i fremtiden skal sikre Aabenraa Kommune mod uforudsete begivenheder.

- Der er ingen tvivl om, at vi med en vicekommunaldirektør bliver endnu mere robuste. Lært af coronakrisen har vi tænkt over, hvem der tager over for hvem, hvis der skulle opstå behov for en pludselig stedfortræder, forklarer Tom Ahmt og fortsætter:

- Samtidig har Chriss Mailandt-Poulsen, direktør for Børn og Kultur, fået permanentgjort sin ansættelse, som før var på åremål. For mig at se er begge ændringer med til at sikre endnu større sikkerhed og robusthed i Aabenraa Kommunes direktion.

Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen, glæder sig også over, at direktionen nu er fuldtallig og glæder sig til det fortsatte samarbejde.

- Direktionen står i spidsen for, at Aabenraa Kommune er en af Danmarks mest veldrevne kommuner, og det arbejde, glæder jeg mig over, fortsætter fremadrettet. Sammen med dygtige medarbejdere sætter direktionen en robust ramme for Aabenraa Kommunes fortsatte udvikling, siger han.

Ændringerne i Aabenraa Kommunes direktion træder alle i kraft 1. december 2020.

Kontakter

Borgmester Aabenraa Kommune, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum