Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune søger forpagter til Skarrev Camping og Loddenhøj Camping

Del

Det er netop nu muligt at afgive tilbud om at blive forpagter af Skarrev Camping og Loddenhøj Camping. Begge campingpladser mangler fra årsskiftet en ny forpagter. Aabenraa Kommune foretrækker samme forpagter til begge pladser, men det er muligt at søge om forpagtning på blot den ene.

Skarrev Camping har en kapacitet på 60 enheder. Foto: Aabenraa Kommune
Skarrev Camping har en kapacitet på 60 enheder. Foto: Aabenraa Kommune

To attraktive campingpladser med en kystnær og naturrig beliggenhed står ved årsskiftet uden forpagter. Aabenraa Kommune har netop igangsat udbudsperioden, hvor interesserede ansøgere kan søge om forpagtning inden 18. september. Forpagtningen ønskes udbudt for en længere periode på 12-20 år, og Aabenraa Kommune foretrækker samme forpagter til begge pladser. Det er dog muligt at søge om forpagtning af pladserne enkeltvis.

Skarrev Camping har en kapacitet på 60 enheder, mens Loddenhøj Camping har en kapacitet på 38 enheder, og for begge pladser gælder, at det ikke er muligt at udvide antallet af enheder.

- Det er ikke så tit, at vi har to campingpladser i udbud, og jeg håber virkelig, at eventuelle forpagtere vil overveje at byde sig til. Det er to flotte campingpladser, der begge ligger i et naturskønt område, og der er samtidig gode muligheder for at sætte sit eget præg på udviklingen, siger formand for Udvalget for Bæredygtig Udvikling, Erik Uldall Hansen og fortsætter:

- Der er et stort potentiale for øget turisme i Aabenraa Kommune, og det er vores ønske, at en fremtidig forpagter har det aspekt for øje i driften af campingpladserne.

Ønsker du at læse mere om mulighederne for at forpagte campingpladserne, eller vil du vide mere om de to pladser, så kan du finde udbudsmaterialet på https://www.aabenraa.dk/erhverv/udbud-og-licitationer/udbud-af-campingpladser/

Kontakter

Formand for Udvalget for Bæredygtig Udvikling, Erik Uldall Hansen, tlf.: 23 34 44 53; e-mail: euh@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Billeder

Skarrev Camping har en kapacitet på 60 enheder. Foto: Aabenraa Kommune
Skarrev Camping har en kapacitet på 60 enheder. Foto: Aabenraa Kommune
Download
Loddenhøj Camping har en kapacitet på 38 enheder. Foto: Aabenraa Kommune
Loddenhøj Camping har en kapacitet på 38 enheder. Foto: Aabenraa Kommune
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum