Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune opretter kontaktpunkt for henvendelser og forslag om Ukraine

Del

Aabenraa Kommune modtager flere henvendelser fra borgere, der ønsker at hjælpe ukrainere på flugt. Nyt tiltag skal være med til at samle og koordinere indsatsen.

Situationen i Ukraine berører mange borgere i Aabenraa Kommune menneskeligt. Det gælder ikke mindst de omkring 200 borgere med ukrainsk baggrund, som bor her. Naturligt nok ønsker mange at bidrage, hvor de kan, hvilket medfører henvendelser til Aabenraa Kommune.

Derfor har Aabenraa Kommune nu oprettet en særlig indgang ”ukraine@aabenraa.dk”, hvortil borgerne kan sende alle henvendelser, spørgsmål og forslag om Ukraine, som vil blive besvaret inden for et døgn. I en række tilfælde vil svaret være en henvisning til rette myndighed eller organisation.

Aabenraa Kommune samler hurtigst muligt relevante informationer og links, der relaterer sig til situationen i Ukraine på www.aabenraa.dk.

- Vi oplever et stort ønske hos borgere, foreninger og virksomheder, som står klar til at hjælpe i denne ulykkelige situation. Det er særligt tilbud om at stille sit hjem eller bygninger til rådighed for ukrainske flygtninge, vi modtager. På de fleste henvendelser er vi dog ikke den rigtige myndighed. Med indbakken ukraine@aabenraa.dk, samler vi henvendelserne, og vi kan bistå med at sende spørgeren mod den rigtige myndighed, siger Thomas Chr. Otzen Kruse, chef for Byråds- og Direktionssekretariatet i Aabenraa Kommune og fortsætter:

- Samtidig får vi overblik over alle forslag, og vi kan løbende vurdere, om der er tiltag, hvor Aabenraa Kommune kan bidrage i situationen.

Kontakter

Chef for Byråds- og Direktionssekretariatet Aabenraa Kommune, Thomas Chr. Otzen Kruse, tlf.: 73 76 62 60; e-mail: tck@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum