Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune lukker institutioner og sender medarbejdere hjem

Del

Regeringen har iværksat en række nødvendige tiltag for at forsinke smittespredningen med covid-19 i Danmark. Aabenraa Kommunes direktion og borgmester har torsdag morgen truffet en række foreløbige beslutninger, så Aabenraa Kommune bedst muligt bevarer alle nødvendige funktioner for borgerne og samtidig imødekommer regeringens anvisninger.

For Aabenraa Kommune betyder de nye tiltag, at alle de medarbejdere, der ikke har nødvendige funktioner inden for social- og sundhedsområdet eller indgår i nødberedskab på børnepasningsområdet hjemsendes i løbet af dagen i dag.

Skoler og daginstitutioner er åbne torsdag og fredag, men lukkes ned fra på mandag. Dog opretholdes et pasningstilbud fra mandag og foreløbigt 14 dage frem for de familier, hvor forældrene fortsat skal arbejde, fordi de varetager nødvendige arbejdsfunktioner. Vi opfordrer allerede nu forældre til at holde børnene hjemme fra i dag, hvis de har mulighed for det.

Rådhusene, Jobcenter og Borgerservice lukker ned for offentligt fremmøde fra og med i morgen - medmindre man har en aftale. Man kan stadig kontakte Aabenraa Kommune på telefon 73767676 og mail post@aabenraa.dk. Biblioteker, kommunale fritidstilbud og borger- og aktivitetshuse rundt om i kommunen lukker også.

Arbejdet består nu i at få overblik over, hvilke afdelinger og institutioner, som skal lukkes ned, og hvilke der skal køre videre som normalt.

Vi bestræber os på i løbet af dagen i dag at udforme en liste over lukkede afdelinger og institutioner på aabenraa.dk/covid19, der løbende vil blive opdateret.

Aabenraa Kommune vil kommunikere løbende på både aabenraa.dk og Facebook i de kommende tid.

Kontakter

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum