Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune iværksætter omfattende COVID-19 tiltag torsdag

Del

Aabenraa Kommunes ledelse træder sammen i morgen tidlig for at iværksætte en række beredskabstiltag for at modvirke hurtig spredning af COVID-19.

Tiltagene skal sikre, at Aabenraa Kommune hurtigst muligt løser de opgaver, som regeringen iværksætter. Se statsministerens pressemøde her.

Kommunens tiltag gælder blandt andet skolelukninger, begrænsninger for besøg på plejehjem samt hjemsendelse af medarbejdere uden kritiske funktioner eksempelvis på sundheds- og ældreområdet.

Aabenraa Kommune vil hurtigst muligt herefter kommunikere løbende om de nye tiltag på hjemmesiden aabenraa.dk, på Aabenraa Kommunes Facebookside og for medarbejderne på Aabenraa Kommunes medarbejderportal.

Kontakter

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum