Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune har igen fået påbud om at udstede restriktioner for besøg på sociale botilbud

Del

Social- og Indenrigsministeriet har endnu engang givet Aabenraa Kommune påbud om at indføre midlertidige restriktioner for besøgendes adgang til sociale botilbud med øjeblikkelig virkning. Restriktionerne er de samme som dem, der ellers blev ophævet for en uge siden.

Fra mandag 14. december indfører Aabenraa Kommune på ny restriktioner for besøg på kommunens sociale botilbud. Det sker efter et påbud fra Social- og Indenrigsministeriet, der i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed løbende vurderer de enkelte kommuneres smittetal og indfører midlertidige påbud for at inddæmme og forsinke smitten af COVID-19.

I Aabenraa Kommune gælder fra mandag 14. december, at hver beboer på Aabenraa Kommunes sociale botilbud fremover kun må modtage indendørs besøg fra en til to personer, som beboeren selv udpeger. Besøget må alene foregå i beboerens bolig og ikke i botilbuddets fællesarealer.

- I fredags var det plejehjemmene og Special- og Rehabiliteringscenter i Rødekro, der fik restriktioner, og nu er det så vores sociale botilbud. Det er for mig et signal om, at smittetallene lige nu udvikler sig den forkerte vej med høj hastighed. Når det er sagt, så ærgrer jeg mig på beboernes vegne over, at der nu endnu engang skal indføres restriktioner, da jeg er klar over, at det kan fylde meget i hverdagen. Derfor er min opfordring fortsat, at vi alle gør vores bedste for at overholde restriktionerne, så vi kan komme smitten til livs, siger social- og sundhedsdirektør Karen Storgaard Larsen og fortsætter:

- Vi er i gang med at orientere alle beboernes pårørende. De har en opgave i at orientere sig i restriktionerne og sammen med beboeren udvælge de pårørende, som må komme på besøg. Fra Aabenraa Kommunes side vil vi gøre vores absolut bedste for fortsat at sikre høj trivsel blandt beboerne, og at restriktionerne følges på den bedste og mest sikre måde.

Det er fortsat tilladt at besøge beboere på udendørs arealer tilknyttet de sociale botilbud.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum