Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune har fået påbud om at udstede restriktioner for besøg på sociale botilbud

Del

Social- og Indenrigsministeriet har givet Aabenraa Kommune påbud om at indføre midlertidige restriktioner mod besøgendes adgang til sociale botilbud i hele kommunen.

På baggrund af en anbefaling fra Styrelsen for Patientsikkerhed har Social- og Indenrigsministeriet påbudt Aabenraa Kommune at indføre midlertidige begrænsninger for besøg på alle sociale botilbud i kommunen. Begrænsningerne træder i kraft pr. 17. november 2020. Restriktionerne sker for at forebygge smittenaf COVID-19.

I Aabenraa Kommune gælder fra tirsdag 17. november, at hver beboer på Aabenraa Kommunes sociale botilbud fremover kun må modtage indendørs besøg fra to personer, som beboeren selv udpeger. Besøget må alene foregå i beboerens bolig og ikke i botilbuddets fællesarealer.

- Det påvirker os, at vi endnu engang er nødt til at indføre restriktioner på besøg på vores sociale botilbud. Jeg er klar over, at vi her har med en sårbar gruppe af borgere at gøre, og jeg er berørt af, at der nu endnu engang bliver sat restriktioner på deres hverdag. Når det er sagt, så har vi alle et ansvar for at forebygge smitte blandt vores borgere i en tid, hvor coronavirus fortsat er til stede i Danmark og Aabenraa Kommune, siger social- og sundhedsdirektør Karen Storgaard Larsen og fortsætter:

- Vi er i gang med at orientere de pårørende til beboerne på de sociale botilbud, og vi vil fra Aabenraa Kommunes side gøre vores bedste for, at trivslen blandt vores borgere fortsat er høj, og at de nye restriktioner bliver gennemført så ideelt og smidigt som muligt for alle.

Det er fortsat tilladt at besøge beboere på udendørs arealer tilknyttet de sociale botilbud. 

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum