Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune har fået ophævet påbud om restriktioner for besøg på sociale botilbud

Del

I lighed med Aabenraa Kommunes plejehjem er nu også restriktioner for besøg på sociale botilbud i kommunen ophævet, hvorfor beboere igen kan modtage besøg fra deres pårørende, så længe de generelle retningslinjer overholdes.

Social- og Indenrigsministeriet har netop meddelt Aabenraa Kommune, at der ikke længere er et gældende påbud om restriktioner for besøg på kommunens sociale bosted. Påbuddet har været gældende siden 17. november.

På grund af faldende smittetal i kommunen gennem den seneste uge er påbuddet nu ophævet med øjeblikkelig virkning, og pårørende kan igen komme på besøg, så længe de øvrige retningslinjer på området bliver overholdt. Det gælder krav om mundbind, overholdelse af forsamlingsforbuddet samt skærpet opmærksomhed på hygiejne.

- I fredags var vi glade over, at restriktionerne for besøg på vores plejehjem blev ophævet. Vi savnede, at det også skete på vores sociale botilbud. Derfor er jeg i dag både glad og lettet over, at en række af vores sårbare borgere igen kan være sammen med deres pårørende uden begrænsninger. Jeg ved, at restriktionerne har været hårde, men jeg er glad for, at det på trods af det er lykkedes borgere og pårørende at overholde dem, siger social- og sundhedsdirektør Karen Storgaard Larsen og fortsætter:

- Det er fortsat vigtigt, at vi alle efterlever de generelle retningslinjer på området. Det er den eneste måde at være med til at holde smitten nede og give os selv de bedste forudsætninger for, at vi fortsat kan besøge vores pårørende frit og uden restriktioner.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum