Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune har afholdt møde med Teknologisk Institut

Del

På et onlinemøde mandag 20. september fik repræsentanter fra Fjordskolens ledelse, arbejdsmiljørepræsentanter og administrativt personale fra Aabenraa Kommune uddybet den rapport, som Teknologisk Institut i sidste uge præsenterede vedrørende indeklimaet på Fjordskolen.

På baggrund af den rapport, som i sidste uge blev præsenteret for Aabenraa Kommune om Fjordskolens indeklima, har repræsentanter fra Fjordskolen og Aabenraa Kommune i dag afviklet et møde med Teknologisk Institut, som har udarbejdet rapporten.

- Vi har haft en god dialog med Teknologisk Institut, hvor vi fik mulighed for at gennemgå rapporten om Fjordskolens indeklima, som vi fik tilsendt i sidste uge. Konkret anbefaler Teknologisk Institut, at vi tager ét lokale ud af drift i den kommende tid, mens der skal foretages nærmere undersøgelser af flere lokaler på Fjordskolen, siger skolechef Rasmus Andreassen og fortsætter:

- Allerede nu går vi i gang med at planlægge det næste møde mellem Arbejdsmedicinsk Klinik, Teknologisk Institut og Aabenraa Kommune. Det møde skal gøre os klogere på den sundhedsfaglige vurdering af indeklimaet for både lærere og elever – det vil sige den kortsigtede handleplan. På den længere bane vil vi forholde os til tagudskiftning og renovering af en ydermur og en teknikgang. Vi undersøger i mellemtiden mulighederne for kompenserende tiltag.

Aabenraa Kommunes Børne- og Uddannelsesudvalg er i dag blevet orienteret om mødet med Teknologisk Institut, lige som de har haft mulighed for at drøfte rapporten om indeklimaet på Fjordskolen.

- Vi er i udvalget glade for den gennemgang, vi har fået af rapporten. Der er enighed i udvalget om, at vi nu afventer en handleplan for indeklimaet på Fjordskolen, siger formand for Aabenraa Kommunes Børne- og Uddannelsesudvalg, Kirsten Nørgård Christensen.

Forældre og medarbejdere bliver i dag orienteret om dagens møder med Teknologisk Institut samt Børne- og Uddannelsesudvalget.

Kontakter

Formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, Kirsten Nørgård Christensen, tlf.: 51 31 44 75; e-mail: knc@aabenraa.dk

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 26 71 59 63; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum