Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune foretager igen opkald om revaccination til borgere over 65 år

Del

Aabenraa Kommune foretager, i lighed med efteråret 2021, opkald til alle borgere i kommunen, der er fyldt 65 år med en påmindelse om invitation til 3. COVID-vaccination. Opkaldene varetages af Aabenraa Kommune efter aftale med sundhedsmyndighederne.

Der bliver i disse dage ringet rundt til alle borgere i Aabenraa Kommune over 65 år, som endnu ikke har fået deres 3. COVID-vaccination.

- Vi ringer rundt til denne målgruppe efter aftale med sundhedsmyndighederne. Det er udelukkende en påmindelse om COVID-vaccination, og det er selvfølgelig op til borgeren selv, hvorvidt man ønsker at lade sig vaccinere eller ej, siger Karen Storgaard Larsen, social- og sundhedsdirektør Aabenraa Kommune, og fortsætter:

- Statistikkerne viser, at vi i Aabenraa Kommune ligger under gennemsnittet for vaccinerede borgere i netop denne målgruppe, hvilket efter aftale med sundhedsmyndighederne har gjort, at vi i lighed med efteråret har påbegyndt en rundrigning som påmindelse.

Mange borgere er allerede blevet COVID-vaccineret, hvorfor presset på vaccinationsstedet på Skånevej i Rødekro er aftaget, så Region Syddanmark igen kan tilbyde drop-in-vaccination uden tidsbestilling. Det gælder både borgere, der endnu ikke har fået COVID-vaccinen, og det gælder borgere, der står over for 2. eller 3. vaccinationsstik.

I lighed med vaccinationsstedet i Rødekro er der også 13 andre steder i Region Syddanmark nu mulighed for at lade sig COVID-vaccinere uden tidsbestilling.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum