Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune er klar til tredje vaccinationsrunde

Del

Vaccinationen mod COVID-19 fortsætter, og i Aabenraa Kommune er turen kommet til borgere i eget hjem på 92 år og derover. Aabenraa Kommune kontakter samtlige borgere i målgruppen, som tilbydes en vaccination.

Borgere født i 4. kvartal 1928 eller tidligere er de næste i rækken, som i Aabenraa Kommune tilbydes vaccination mod COVID-19. Vaccinationerne finder sted i næste uge.

- Vi er lige nu i gang med at kontakte alle de borgere, der har fået et tilbud om at modtage vaccinen i denne omgang. Vi får tildelt doser af Region Syddanmark, og når vi kender det konkrete antal vacciner, trækker vi lister for hvem i målgruppen, der bliver tilbudt vaccination - startende med de ældste, siger social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen og fortsætter:

- Det går stille og roligt fremad med vaccinationerne af borgerne i Aabenraa Kommune, hvilket jeg er glad for. Lige nu befinder vi os i vaccinationsgruppe 3, som er borgere over 85 år. Der kommer løbende vacciner til Region Syddanmark, så vi på sigt kan få vaccineret hele gruppen.

Sundhedsstyrelsen har inddelt landets borgere i 12 vaccinationsgrupper, som der kan læses mere om her: https://www.sst.dk/da/corona/vaccination-mod-covid-19/maalgrupper-for-vaccination

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum