Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune ansætter ny leder af biblioteker, kultur- og medborgerhuse

Del

Aabenraa Kommune har ansat Charlotte Stoltenberg som leder af en helt ny organisation, der samler Aabenraa Bibliotekerne, NygadeHuset, Aktivitetshuset i Padborg, Borgerhuset i Tinglev og Medborgerhuset Damms Gård i Felsted.

Charlotte Stoltenberg kommer fra en stilling som leder af bibliotekerne i Varde Kommune.

Hun er 51 år og er bibliotekar fra Danmarks Biblioteksskole. Desuden har hun en master i informationsteknologi og læring samt en diplomuddannelse i ledelse.

Charlotte Stoltenberg har tidligere været biblioteksleder i Trundholm Kommune, publikumsleder på Hovedbiblioteket i Århus og leder af biblioteksservice på Dokk1.

Charlotte Stoltenberg tiltræder 1. maj 2018.

Hun bor i dag i Odder, men flytter snarest til Aabenraa Kommune.

Bo Riis Duun, Afdelingschef, Kultur, Plan & Fritid, glæder sig til at følge den nye organisation, og han ser frem til samarbejdet med Charlotte Stoltenberg.

- Med den nye organisation ønsker vi at optimere det tværgående samarbejde mellem husene, ledere og medarbejdere og via dem samarbejdet med kulturaktørerne i byerne, kommunen og med vore regionale og nationale samarbejdspartnere, siger han og fortsætter:

- Vores nye leder skal omsætte Kultur og Fritidspolitikken til attraktive indsatser og understøtte udviklingen af kommunens biblioteker og kultur- og medborgerhuse. Og det er jeg sikker på, at Charlotte kan, og jeg glæder mig meget til samarbejdet.

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum