Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune ansætter ny Børne- og Familiechef

Del

Anders Lundsgaard bliver fra 1. juni Aabenraa Kommunes nye Børne- og Familiechef, hvor han skal være med til at sikre en fortsat positiv udvikling på området.

Det bliver et velkendt ansigt, der overtager stillingen som Børne- og Familiechef i Aabenraa Kommune. Et enigt ansættelsesudvalg har nemlig besluttet at ansætte 39-årige Anders Lundsgaard, der kommer fra en stilling som PPR-leder i Aabenraa Kommune, som ny Børne- og Familiechef per 1. juni.

- Jeg er meget glad for, at det er netop Anders, der bliver den ny Børne- og Familiechef. Han kender Aabenraa Kommune mere end godt og vil sikre en fortsat positiv udvikling på området, siger Chriss Mailandt-Poulsen, direktør Børn og Skole.

Den nye Børne- og Familiechef glæder sig meget til at starte i sit nye job i næste måned, som han overtager, efter Mette Høck Bostrup tidligere på året sagde ja til nye udfordringer.

- Selvom det er en ambivalent følelse at sige farvel til nogle yderst fantastiske kolleger, som jeg har arbejdet tæt sammen med som PPR-leder, så bliver det også et spændende kapitel at tage fat på for mig som Børne- og Familiechef. For der er blandt andet en spændende proces i gang med Aabenraa-modellen , som jeg glæder mig til at gå dybere ind i, siger Anders Lundsgaard og uddyber:

- Aabenraa-modellen har vist, at vi med en så tidlig indsats som muligt i det enkelte udsatte barns liv skaber reelle, positive forandringer for familierne med effektfulde indsatser. Det sker blandt andet med en investering i flere rådgivere på området, så der bliver mere rum og tid til det enkelte barn.

Fakta om Anders Lundsgaard

Anders Lundsgaard er 39 år, uddannet cand.psych.aut. fra Aarhus Universitet og har været ansat som leder af PPR i Aabenraa Kommune siden marts 2015.

Anders er gift og har to drenge på 12 år og en datter på fire år. De bor i Varde.

Han starter 1. juni i sin nye stilling som Børne- og Familiechef i Aabenraa Kommune.

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Mindeord for direktør Jakob Kyndal1.7.2019 13:09:47 CESTPressemeddelelse

Det er med stor sorg, at jeg i lørdags modtog meddelelsen om Jakob Kyndals alt for tidlige død. Jakob har været en utrættelig foregangsmand og direktør i Aabenraa Kommune siden kommunen blev dannet i 2007. Vi skylder Jakob en kæmpe tak for den helt utrolige indsats, han har ydet – både inden for hans eget fagområde på Social- og sundhedsområdet, men også på de tværgående opgaver på direktionsniveau, har han bidraget helt unikt. Jakob har leveret en arbejdsindsats langt udover det sædvanlige, og de ord, der først falder mig ind, når jeg tænker på Jakob, er ord som loyal, kompetent, betænksom, ambitiøs og visionær. Jakob havde mange ord i sig, men det var ikke fyldord. Han var altid helt ekstremt godt forberedt og kunne levere en præstation med et udsyn og forståelse for sammenhænge, som var helt enestående. Det var ikke kun Aabenraa Kommune, der fik glæde af Jakobs enorme arbejdskapacitet og evner. Han har også engageret sig i tværkommunale samarbejder, især på sundhedsområdet, hvor han

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum