A4 Medier lancerer: A4 Arbejdsmiljø - nyt nichemedie om arbejdsmiljø

Del

A4 Medier lancerer i morgen, fredag 26. april, et nyt betalt nichemedie om arbejdsmiljø: A4 Arbejdsmiljø. Det sker samtidig med, at der lige er indgået en stor politisk aftale om arbejdsmiljø, som man naturligvis kan læse mere om på sitet.

Mediet går i dybden med de problemer og løsninger, der er inden for arbejdsmiljø. Der bliver bl.a. sat fokus på store udfordringer som stress og nedslidning. A4 Arbejdsmiljø henvender sig til folk, der arbejder professionelt med arbejdsmiljø, og vi vil bringe historier om alle aspekter af arbejdsmiljø. Vi stiller skarpt på de politiske beslutninger, der påvirker arbejdsmiljøet i Danmark, og som har betydning for millioner af lønmodtagere.

Til forskel for de forskningsformidlende medier inddrager vi politikere og de politiske aktører i arbejdsgiver- og lønmodtagerorganisationerne i vores dækning. Og vi formidler stoffet med et opløftende sprog, som er funderet i seriøs og detaljeorienteret journalistik.

A4 Arbejdsmiljø vil udkomme med et nyhedsbrev 1-2 gange om ugen – første gang i morgen.

A4 Arbejdsmiljø er en del af en større relancering af A4, hvor vi på A4 Medier vil satse på indtjening via betalte nicheportaler.

Har du spørgsmål eller kommentarer så kontakt:

Ansvarshavende chefredaktør                
Nicolai Kampmann
+45 2928 8318

nk@a4medier.dk

Redaktør, A4 Arbejdsmiljø
Jonas Sivkær Pettersen

+45 2634 2434

jonas@a4medier.dk

Billeder

Information om A4 Medier

A4 Medier
A4 Medier
Islands Brygge 32D
2300 København S

https://www.ugebreveta4.dk/

Følg pressemeddelelser fra A4 Medier

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra A4 Medier

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum