Børns Vilkår

80.000 børn bager til fordel for BørneTelefonen

Del

I dag går det løs, når børn og unge over hele landet trækker i forklæderne og deltager i Bag for en Sag 2018. Salget af bagværket går til BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

I dag, torsdag den 11. oktober, fyldes hele landet med velduftende bagværk, når knap 80.000 børn og unge kaster sig ud i diverse bageprojekter til fordel for BørneTelefonen. Der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når Bag for en Sag endnu en gang løber af stablen. Salget af bagværk hjælper til, at endnu flere børn og unge i Danmark kan få rådgivning på BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

”Vi er rigtig glade for, at så mange børn i hele landet bakker op om Bag for en Sag. Sidste år havde BørneTelefonens frivillige rådgivere mere end 50.000 samtaler med børn, der havde brug for en voksen at tale med. Desværre havde vi mere end dobbelt så mange henvendelser, hvor børnene ikke kom igennem. Pengene fra Bag for en Sag går til, at flere børn kan få hjælp på BørneTelefonen,” siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

Udover støtten til BørneTelefonen giver Bag for en Sag børn mulighed for at have det sjovt med at bage, tale om de problemer, der kan fylde hos børn – og hjælpe. SFO Stjernen i Albertslund er en af de mange institutioner, der deltager i Bag for en Sag.

“Vi deltager for at støtte de børn, der har ondt i livet, og kan have brug for at ringe ind til BørneTele-fonen. Vi synes, det er et rigtig godt arrangement, som samler børn og voksne. Og så bliver vores børn samtidig opmærksomme på, at BørneTelefonen eksisterer,” fortæller Janni Pedersen fra SFO Stjernen. 

Bag for en Sag, der er blevet afholdt siden 2005, er hjulpet godt på vej af en række virksomheder, der donerer deres arbejdstid for at hjælpe de mange børn, der samler ind til BørneTelefonen. Grundtvig A/S pakker de mange bagekits med ingredienser, som institutioner bruger landet over, og Matas A/S står for distribution og udlevering af disse:

"Vi er stolte over, at vores butikker kan spille en rolle i at støtte Bag for en Sag, og herigennem de mange børn der ringer til BørneTelefonen. For Matas er det vigtigt, at vores indsats kan være med til at sikre tryghed, trivsel og velvære for flere børn og unge,” siger Elisabeth Toftmann Klintholm, der er Head of Investor Relations & Corporate Affairs i Matas A/S.

Få mere information om BørneTelefonen på www.bornetelefonen.dk
Børns Vilkår på www.bornsvilkar.dk

Nøgleord

Kontakter

PRESSEEVENT Der vil være mulighed for interview og billeder af Tobias Hamann fra 'Den store bagedyst' og bagende børn torsdag den 11. oktober kl. 9:15 – 12.00 på Gjessø Skole, Brandevej 6, 8600 Silkeborg.
Ring hvis vi skal hjælpe med at finde en anden skole eller institution i dit område, der bager. Pressekontakt i Børns Vilkår: Nanna Petersen, tlf. 24 91 30 14

Information om Børns Vilkår

Børns Vilkår
Børns Vilkår
Trekronergade 26
2500 Valby

35 55 55 59http://www.bornsvilkar.dk/

Følg pressemeddelelser fra Børns Vilkår

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Børns Vilkår

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum