BoligPortal

8-værelses lejlighed i kendt, eksklusiv ejendom med udsigt til Kastellet er nu til leje

Del

En helt ny lejeboligannonce på BoligPortal giver dig muligheden for at boltre dig i otte store værelser fordelt på 386 kvadratmeter - midt i København. Se billederne af den særligt eksklusive og unikke lejebolig fundet på BoligPortal og lad dig inspirere.

Malerisk udsigt over Kastellet, sildebensparket i stuen, et badekar med løvefødder og orangeri i gården. 

Danmarks største lejeboligportal, BoligPortal, har netop fået denne helt særlige 8-værelses lejlighed på portalen, og den indeholder alt det ovenstående - og mere til. 

For 55.000 kroner om måneden plus et par tusinde kroner i forbrug kan du nu blive lejer af knap 400 kvadratmeters eksklusivitet på Grønningen i København K. 

Den unikke og velholdte lejlighed, som ligger på fjerde sal, er det selvsagt ikke alle, der har råd til. Men måske kan du alligevel lade dig inspirere af den særligt herskabelige stil med de sort/hvide skaktern i køkkenet eller stuk i loftet. 

For at se dette indhold fra www.boligportal.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Ikke en lejebolig man ser hver dag
På BoligPortal er der masser af lejeboliger at vælge imellem. Faktisk er der lige nu flere end 13.000 ledige lejeboliger, og der er alt fra den lille studiebolig til rækkehuset til familien. Men lejligheder som denne på Grønningen, er dog ikke noget, BoligPortal ser hver dag.

"Hos BoligPortal elsker vi, når der kommer en helt særlig lejebolig som denne på vores portal. Nybyggeri stikker op allevegne efterhånden, og hvor det giver nye muligheder for at bo sammen på nye måder, så er der noget helt særligt over lejligheder som denne," siger administrerende direktør i BoligPortal, Anders Hyldborg. 

"Lejligheden kan for eksempel være perfekt til parret, der efter et langt liv med hus og have gerne vil bo i byen, men stadig have eksklusivitet og masser af plads. Det kan også være en god lejlighed til internationale, der har sit job i København."

Se annoncen på BoligPortal her

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

http://www.boligportal.dk

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum