Danske Spil A/S

740 millioner kroner: I aften er Danmarkshistoriens største gevinst på højkant

Del

Der er rekordstore 740 millioner kroner i puljen til Eurojackpot i aften. Aldrig før har puljen været så høj, og Danske Spil forventer, at rekordpuljen vil få endnu flere danskere til at deltage i trækningen.

Stor, større, Eurojackpot. I adskillige uger er spændingen i Eurojackpot lotteriet ikke blevet udløst. Tilbage i maj slog Eurojackpot alle tidligere rekorder med en førstepræmiesum på svimlende 670 millioner kroner. Nu bliver den rekord atter engang slået. For i aften er der hele 740 millioner kroner på spil. Og én heldig vinder kan tage hele molevitten med hjem.


“Det er en gigantisk, livsændrende gevinst, der er på højkant i aften - og som kan gøre selv de vildeste drømme til virkelighed. Mange holder sommerferie, men vi forventer alligevel, at der er rigtig mange danskere, der deltager i lotteriet i aften. Det ville være rigtig stort for os, hvis en dansker gik hen og vandt, og vi tror og håber, at det kan ske i dag. Det ville slå alle tidligere rekorder med flere armslængder,” siger Malene Mølgaard, der er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Puljen vokser hurtigt
For godt 100 dage siden øgede Eurojackpot loftet på den maksimale gevinst i lotteriet fra 570 til 750 millioner kroner. Samtidigt fordoblede de også vinderchancerne med to ugentlige trækninger. Derfor er puljen accelereret støt opad med høj hast og når altså nu det højeste niveau nogensinde i Danmark.

Og det er sket flere gange før, at en dansker har vundet stort.

Den største, danske gevinst nogensinde i Eurojackpot er vundet tilbage i 2015. Her vandt en heldig dansker hele 315 mio. kr. med en kupon købt i Kvickly i Helsingør.

To gange har en dansker vundet mere end 300 millioner kroner i Eurojackpot - senest i 2021, mens det seks gange er sket, at en dansker har vundet mere end 100 mio. kr.

Der er frist for at deltage i lotteriet kl. 19.00 i dag, og trækningen foregår senere tirsdag aften, forventeligt med et resultat kl. 21.00.

Om Eurojackpot

  •    Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Maks. puljen er 750 mio. kr.
  •    Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum