Egedal Kommune

7 dygtige Gazelle-virksomheder i Egedal

Del

Dagbladet Børsen har netop kåret årets gazellevirksomheder, Danmarks hurtigst voksende virksomheder. 7 Egedal-virksomheder har opnået den eftertragtede titel som gazelle i 2021.

En gazelle er en virksomhed, som over fire regnskabsår har haft en positiv vækst og mindst fordoblet omsætningen over de fire år, så det er lidt af en bedrift. Der er i alt 1.966 gazeller i år – og 7 af dem ligger altså i Egedal Kommune.

- Jeg er umådelig stolt af alle de mange dygtige virksomheder vi har i Egedal Kommune. Vores virksomheder har på trods af de mange udfordringer i forbindelse med Covid-19 vist deres styrke, derfor er vi også ekstra stolte af de 7 virksomheder, der er blevet kåret som Gazeller i 2021 – det er stærkt gået, siger borgmester Karsten Søndergaard.

Fejring af årets Gazeller

Alle virksomheder i Egedal bliver inviteret til nytårskur på rådhuset fredag den 28. januar 2022 kl. 07.00, hvor de syv gazellevirksomheder også fejres.

- Med resultatet af Dansk Industris analyse af kommunernes erhvervsvenlighed, hvor Egedal er den mest erhvervsvenlige kommune i Nordsjælland og i Top 10 i Hovedstadsregionen viser vi igen, at vi er en attraktiv kommune at drive virksomhed i. Når vi samtid har 7 virksomheder, der med deres drivkraft og energi formår at komme på listen over Danmarks hurtigst voksende virksomheder, er det helt fantastisk. Så jeg vil sige stort tillykke til vores gazeller, I har virkelig fortjent det, siger formand for kultur- og erhvervsudvalget i Egedal Kommune, Charlotte Haagendrup.

Egedals Gazeller kommer fra flere forskellige brancher:

Kreativ4 ApS, Ølstykke (1)
KSM Entreprise ApS,Ølstykke (1)
Minerva Imaging ApS, Ølstykke (3)
Artman Tømrer & Snedker ApS,Ølstykke (1)
Ditlev-Rent.dk ApS, Ølstykke (1)
Egedalel.dk ApS, Stenløse (3)
Rubæk & Co A/S, Stenløse (1)

I år blev der kåret 1.966 gazellevirksomheder på landsplan.

Dagbladet Børsen har siden 1995 kåret de danske virksomheder, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat. Samlet set skal en gazellevirksomhed inden for de fire år også have mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Kontakter

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum