Norlys

671 medlemmer valgt til Norlys’ repræsentantskab

Del
Der er nu sat navne på de 671 lokale kandidater, som de næste fire år udgør Norlys’ øverste myndighed. 28 procent er nye repræsentantskabsmedlemmer, som er valgt til Norlys’ repræsentantskab for første gang.

Efter godt tre ugers valgkamp er der nu sat navne på de 671 lokale andelshavere, som de næste fire år udgør den øverste myndighed i energi- og telekoncernen Norlys. Repræsentantskabsmedlemmerne er valgt af og blandt Norlys’ 800.000 andelshavere, og hele 189 af de nyvalgte er andelshavere, som træder ind i Norlys’ repræsentantskab for første gang.

- I det nye repræsentantskab får vi en rigtig god sammensætning af både garvede repræsentantskabsmedlemmer og nye friske kræfter. Jeg er glad for den alsidighed, som det giver til repræsentantskabet, siger Jens Erik Platz, der er formand for bestyrelsen i Norlys a.m.b.a.

Ved valget stemte 52.500 andelshavere i de syv valgområder, hvor der var kampvalg. Det svarer til en stemmeprocent på 14,3 procent.

- Andelsdemokratiet er vigtigt for os, og derfor har vi lagt et stort arbejde i at gøre vores andelshavere opmærksomme på muligheden for at stemme. Vi har blandt andet sendt fysiske valgkort ud til alle i de valgområder, hvor der var kampvalg, og derfor er vi tilfredse med, at stemmeprocenten ligger over branchenormen, siger Jens Erik Platz.

Valgområde 1, der dækker Sønderborg, er med en stemmeprocent på 18,3 procent det valgområde med den højeste stemmedeltagelse.

Det nye repræsentantskab samles første gang torsdag den 20. april 2023 til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde. Her vælger det nyvalgte repræsentantskab Norlys’ bestyrelse og medlemmerne af bestyrelserne i Norlys Vækstpulje.

På Norlys’ hjemmeside kan du se alle de 671 nyvalgte medlemmer af repræsentantskabet i Norlys.

Stemmeprocent i valgområderne

Valgområde 1, Sønderborg: 18,248 %

Valgområde 2, Sønderjylland Øst: 14,759 %

Valgområde 3, Sønderjylland Vest: 13,986 %

Valgområde 5, Sydjylland Vest: 13,060 %

Valgområde 6, Sydjylland Midt: 9,434 %

Valgområde 12, Himmerland: 15,089 %

Valgområde 15, Brønderslev: 15,648 %

I valgområderne 4, 7, 8, 9, 10, 11, 13 og 14, der dækker Esbjerg, Herning, Silkeborg, Randers, Djursland, Skive, Hobro, Aalborg samt Aalborg opland, har der været fredsvalg.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 800.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.000 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum