Danske Spil A/S

651 mio. kr. på højkant i Eurojackpot: grib chancen og fortsæt sommerferien for evigt

Del

Vil du helst flytte på 5-stjernet luksushotel med 10 venner på Maldiverne, eller købe sommerhus til de 400 nærmeste på Vestkysten? Det spørgsmål kan blive til virkelighed for en heldig dansker, der i aften har mulighed for at sætte gevinstrekord med hele 651 millioner kroner i puljen i Eurojackpot.

Sommerens sol er over os og med svimlende 651 millioner kroner i puljen i Eurojackpot fredag aften, kan man hurtigt komme til at drømme sig væk til varmere luftlag. Og netop det med at rette blikket mod fjernere horisonter er noget, som er vokset hos danskerne.

Det understreger en undersøgelse lavet i 2022 af YouGov på vegne af Danske Spil, som viser, at netop ’rejser’ er på førstepladsen over danskernes drømme. Og ønsket om at rejse skal gerne opfyldes i fællesskab med familien, det viser selvsamme undersøgelse, da 84% af de adspurgte svarer, at de vil dele en stor gevinst med familien.

Maldiverne tur – og ikke retur

Aftenens præmiepulje på 651 millioner kroner er den næsthøjeste pulje nogensinde set i Danmark. Og skulle man blive den heldige vinder, vil der være rig mulighed for ikke bare at drømme om, men faktisk komme på en helt ekstra ordinær ferie – eller måske forlænge den man allerede har taget hul på.

Omsættes gevinsten til ferieoplevelser kan man eksempelvis invitere 10 af sine nærmeste med til Maldiverne til rendyrket afslapning under palmerne på et 5-stjernet hotel i – hold nu fast – omtrent 70 år.

Er man mere til den danske sommer, kan man for selvsamme præmiepulje i stedet købe sig rundt regnet 400 sommerhuse på Vestkysten. Her vil der samtidig være overskud i budgettet til rengøringshjælp, hvilket kunne blive en nødvendighed for at nyde ferien til fulde.

”Vi synes, det er rigtig spændende, at puljen er så stor, og vi håber på, at en dansker kan tage den helt store gevinst, og forhåbentlig rejse lige derhen, hvor de drømmer om. Med en mulig gevinst på 651 millioner kroner er én ting sikkert: Man kan tillade sig at drømme stort. Vi glæder os til at følge trækningen på fredag og til at se, om vi slår rekorden for største gevinst vundet af en dansker,” siger Malene Mølgaard, der er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Der er frist for at deltage i lotteriet kl. 19.00 i aften, og trækningen foregår senere fredag aften, forventeligt med et resultat kl. 21.00.

Om Eurojackpot

Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Maks. puljen er 750 mio. kr.

Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

Den højeste, danske gevinst nogensinde blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315.009.958 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum