Det Kongelige Teater

6000 skoleelever til særlig ungdomsballet på Det Kongelige Teater

Del

I dag indtager første omgang af i alt 6000 skoleelever sæderne på Gamle Scene til en helt særlig ballet lavet specielt til dem.

Fra den 21. til den 30. marts vil skoleelever fra 7. – 9. klasse fra en lang række skoler i København og omegn overvære en helt særlig forestilling skabt til lige præcis dem. Balletskolens eget kompagni, Kompagni B, har kreeret en forestilling, der netop handler om det at være teenager og at fejre, at de er det netop nu.

Med forestillingen Breakfast med Bournonville vil Kompagni B vise alt det særlige ballet kan og åbne teatret op for en ny generation af publikum. Danserne i Kompagni B består selv af elever fra 8. og 9. klasse fra Det Kongelige Teaters Balletskole og formålet med Kompagni B's arbejde er at åbne den klassiske kunst og tilbyde rum for refleksion og sansning, i øjenhøjde med elevernes alder.

”Det Kongelige Teater arbejder på at gøre den klassiske scenekunst til en vedkommende og naturlig del af børns uddannelsesforløb i grundskolen, og inspirere til nye måder at integrere og forankre klassisk scenekunst. Breakfast med Bournonville er bl.a. ét af de tiltag, vi laver gennem en sæson, som kan bringe skoleelever og lærere tættere på teatret.” – Dorthe Paulli, Ansvarlig for outreach-aktiviteter samt erhvervs- og sponsorchef på Det Kongelige Teater

Breakfast med Bournonville er et tilbud til skoler og spiller på følgende tidspunkter:

21. marts kl. 10 og 12
22. marts kl. 10 og 12
28. marts kl. 10 og 12
30. marts kl. 10 og 12

Læs mere om forestillingen her

Breakfast med Bournonville er blevet til med hjælp fra Lauritzen Fonden og Knud Højgaards Fond.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum