ALECTIA A/S

60 år den 8. juni 2016: Jesper Mailind, administrerede direktør, Gentofte

Del

Jesper Mailind, administrerende direktør i Alectia fylder 60 år den 8. juni 2016.

Han startede sin karriere som elev i ØK i 1975. Siden gik turen bl.a. til McKinsey og Nycomed Pharma, inden han fik posten som administrerende direktør i GN ReSound. I den rolle stod han i spidsen for historiens største konsolidering i høreapparatindustrien, gennem sammenlægningen af seks virksomheder.

I 2009 blev Jesper Mailind administrerende direktør i nordjyske RTX A/S, der leverer trådløse produkter og løsninger. Her stod han i spidsen for endnu en succesfuld virksomhedstransformation. Et dundrende underskud blev vendt til et robust overskud, og gennem introduktionen af nye produkter og teknologier er markedsværdien af børsnoterede RTX mangedoblet siden 2009.

I 2013 blev han administrerende direktør i Danmarks femte største rådgivende ingeniørvirksomhed, Alectia, hvor han har fokus på at styrke lønsomheden, sikre et stærkt employer brand samt fastholde og udbygge virksomhedens førerpositioner inden for byggeri, proces samt miljø, energi og vand. De to seneste årsregnskaber med sorte tal og et stort spring fremad i Ingeniørens årlige imagemåling viser, at Alectia er på rette vej.

Jesper Mailind har en MBA fra Insead og en HD i afsætningsøkonomi fra CBS. Han er gift med Ann Rødseth Hjælmhof og har fem børn. Dagen fejres under private former.

Kontakter

Kontakt:

Jesper Mailind: jm@alectia.com / tlf. 20 921 260

Billeder

Information om ALECTIA A/S

ALECTIA A/S
ALECTIA A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum

88 191 000http://www.alectia.com/

Følg pressemeddelelser fra ALECTIA A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra ALECTIA A/S

ALECTIA skal være med til at skabe bedre boligforhold i Aarhus19.1.2017 13:52pressemeddelelse

Brabrand Boligforening er én af landets største boligforeninger med i alt 5.500 lejeboliger fordelt på 24 afdelinger. ALECTIA har netop vundet en rammeaftale på ingeniørrådgivning, der skal være med til at skabe flere og bedre lejeboliger i og omkring Aarhus. Boligforeningen har årligt afsat 110 mio. kr. til nybyggeri og 250 mio. til renovering. Da rammeaftalen løber over fire år, betyder det, at der er tale om en samlet anlægssum på ca. 1,5 mia. i denne periode.