Danske Spil A/S

6 millioner kroner til Århus efter lørdagens Lotto

Del

En heldig vinder fra Aarhus Kommune løb lørdag med 1. præmien på 6 millioner i Lotto. Også Danske Spils millionærgaranti betød 1 million kroner til en heldig vinder fra Aarhus, imens den anden heldige vinder af 1 million kroner er fra Esbjerg Kommune.

Der er flere ting at glæde sig over i Århus oven på weekenden. Lørdagens Lotto trækning udløste nemlig en 1. præmie på 6 millioner kroner til en heldig vinder i Aarhus Kommune. Vinderen har spillet via mobil.

Men festen i Aarhus stopper ikke her. Millionærgarantien blev nemlig også udløst i Aarhus, hvor en spiller vandt 1 million danske kroner skattefrit. Vinderen har spillet via mobil. Den anden vinder af millionærgarantien er bosiddende i Esbjerg Kommune og har købt sin kupon i Nærbutikken Sædding.

Med millionærgarantien trækkes der lod på alle spillede rækker, og man kan således blive millionær, selvom man har 0 rigtige.

Vindertal:

15, 16, 23, 24, 29, 31, 33

Tillægstal:

14

Der var desværre ingen vinder af 1. præmien i fredagens Eurojackpot. Det betyder, at næste uges pulje er steget til svimlende 300 millioner kroner.

Nøgleord

Kontakter

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum