Danske Spil A/S

6 millioner kroner til Århus efter lørdagens Lotto

Del

En heldig vinder fra Aarhus Kommune løb lørdag med 1. præmien på 6 millioner i Lotto. Også Danske Spils millionærgaranti betød 1 million kroner til en heldig vinder fra Aarhus, imens den anden heldige vinder af 1 million kroner er fra Esbjerg Kommune.

Der er flere ting at glæde sig over i Århus oven på weekenden. Lørdagens Lotto trækning udløste nemlig en 1. præmie på 6 millioner kroner til en heldig vinder i Aarhus Kommune. Vinderen har spillet via mobil.

Men festen i Aarhus stopper ikke her. Millionærgarantien blev nemlig også udløst i Aarhus, hvor en spiller vandt 1 million danske kroner skattefrit. Vinderen har spillet via mobil. Den anden vinder af millionærgarantien er bosiddende i Esbjerg Kommune og har købt sin kupon i Nærbutikken Sædding.

Med millionærgarantien trækkes der lod på alle spillede rækker, og man kan således blive millionær, selvom man har 0 rigtige.

Vindertal:

15, 16, 23, 24, 29, 31, 33

Tillægstal:

14

Der var desværre ingen vinder af 1. præmien i fredagens Eurojackpot. Det betyder, at næste uges pulje er steget til svimlende 300 millioner kroner.

Nøgleord

Kontakter

PresseafdelingenKontakt vores presseafdeling

Ring til vores pressetelefon for mere information eller flere kommentarer på tlf.: 3085 1785

Tlf:30851785kommunikation@danskespil.dk

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum