Netkablet.dk

6 måder vi lader mobilen på der forkorter dens levetid

Del

Mobilens batteri er ofte det første der ryger. Her er 5 gode tips til at lade den rigtigt, så den holder længere.

Det er altid irriterende, når mobilen går død midt på dagen. Det er ofte den primære grund, til at vi udskifter den med en ny model.

Derfor har vi hos netkablet.dk samlet vores 6 bedste tips, der hjælper dig til at lade dit mobilbatteri korrekt, så det holder længere.

1) Hold batteriet mellem 30 og 80%

Det er ikke en god ide at oplade batteriet til 100%, hver gang det mister lidt juice. Sørg hellere for at oplade det lidt oftere.

Det er nemlig bedre at holde strømmen mellem 30-80%. Det er her i dette spænd batteriet har det bedst, og det er også her du får den bedste performance.

2) Undlad at batteriet dør helt

Batteriet har ikke godt af at blive helt afladt. Sørg for at koble den til laderen, før den dør helt.

Det er dog en god ide at lade den blive afladt 100% en gang hver anden måned, da det kalibrerer indikatoreren for hvor meget batteri, der er tilbage, så den kan vise dig korrekt information.

3) Undgå ekstreme temperaturer

Du har sikkert oplevet, at batteriet dør meget hurtigt på skituren. Lithiumbatterier har nemlig ikke godt af meget lave og høje temperaturer.

Undgå at lade mobilen ligge direkte i solen, og hold den tæt til kroppen, når du er ude i frostvejr.

4) Undgå ophedning under ladning

Det næste tip kommer i forlængelse af det forrige.

Sørg for at batteriet kan køle af under opladning. Det kan du gøre ved at fjerne coveret, og undgå at en powerbank er koblet direkte på mobilens bagside under opladning.

5) Anvend den korrekte lader

Originale mobilladere er designet til at stoppe opladningen, når batteriet rammer 100%. Det er ofte ikke tilfældet med kopiladere og ladere som ikke er designet til en anden model.

Sørg derfor for at anvende en original lader, eller fjern mobilen fra ladestikket, når den er fuldt opladt.

6) Lad mobilen i skuffen være halvt ladt

Hvis du har en backup mobil liggende i skuffen, skal du sørge for at have den ca. halvt opladt. Det er også en god ide, hvis du fx. har den slukket under en uges ferie. 

Hvis du aflader den helt eller lader den ligge fuldt opladt vil det slide mere på batteriet. Batteriet vil blive dårligere til at holde på strømmen, når du igen skal bruge den.


Kilde: netkablet

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Netkablet.dk

Netkablet.dk
Netkablet.dk
Silkeborgvej 361
8230 Åbyhøj

60888822https://www.netkablet.dk

BEMÆRK:
ønsker du en unik version af pressemeddelelsen? Vi laver gerne en version til jer, som er vinklet til jeres medie, eller blot unik.

----------------

Hos netkablet.dk arbejder vi med at formidle mobil- og internetteknologi på en letforståeligt måde. Vi tester de nyeste mobiler, apps, gadgets osv., og vi skriver åbent og ærligt, hvad vi mener. Vi er en flok nørder, som ikke kan få nok af tech og lækkert digitalt design. Derfor er vi altid i gang med at undersøge og afprøve de nyeste teknologier.

Med 40- 50.000 månedlige læsere er vi et af Danmarks største tech-medier.

Vi leverer i øvrigt indhold og nyheder til en række andre medier, og vi citeres ofte i større landsdækkende medier.

Følg pressemeddelelser fra Netkablet.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Netkablet.dk