Guldborgsund Kommune

56 foreninger er klar til en dag med fællesskab i fokus

Del

Lørdag den 10. september står i fællesskabets tegn, når hele 56 foreninger er klar til Foreningernes Dag. Her kan alle nysgerrige slå vejen forbi de mange stande og aktiviteter i Nykøbing Falster og blive klogere på foreningslivet i Guldborgsund Kommune.

Igen i år bliver Nykøbing Falsters gader fyldt op med fest og fællesskaber.
Igen i år bliver Nykøbing Falsters gader fyldt op med fest og fællesskaber.

Traditionen tro afvikles Foreningernes Dag i Nykøbing Falster den anden lørdag i september, og i år er ikke en undtagelse. Bymidten bliver fyldt op med stande, aktiviteter og musik, og hele 56 foreninger har tilmeldt sig Foreningernes Dag 2022. Formålet med dagen er, at borgere kan blive inspireret til at blive en del af de fællesskaber, som man finder i foreningslivet, samtidig med at foreningerne opnår yderligere synlighed.

”Guldborgsund Kommune kan bryste sig af at have et rigt foreningsliv. Næsten 800 foreninger bidrager hver især til, at borgere i alle aldre kan deltage i relevante og mangfoldige fællesskaber. Det at være aktiv i en forening er en vigtig del af en demokratisk dannelse – uanset om det er inden for idrætten, kulturen eller noget helt tredje. Derfor er jeg også rigtig glad for, at over 50 foreninger har tilmeldt sig Foreningernes Dag på lørdag og dermed vil inspirere os alle til at deltage i fællesskaber på tværs af hele kommunen. Det er en dag, der plejer at ose af godt humør, og det er jeg sikker på, også bliver tilfældet i år” siger udvalgsformanden for Landdistrikter, Kultur & Fritid Ole K. Larsen.

Ca. 400 frivillige er på lørdag med til at skabe rammerne for Foreningernes Dag, hvor besøgende kan prøve forskellige aktiviteter af, høre musik, blive inspireret, få indsigt i frivillighed, deltage i konkurrencer og meget mere.

Foreningernes Dag finder sted lørdag den 10. september kl. 10.00-15.00 i Nykøbing Falster bymidte. De mange foreninger kan findes på Torvet, Gågaden, Lilletorv, Nygade, Jernbanegade og Skolegade. Arrangementet afholdes i samarbejde mellem Vores Nykøbing, Guldborgsund Kommune og Guldborgsund Frivilligcenter.

Kontakter

Billeder

Igen i år bliver Nykøbing Falsters gader fyldt op med fest og fællesskaber.
Igen i år bliver Nykøbing Falsters gader fyldt op med fest og fællesskaber.
Download
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Kulturnatten i Nykøbing Falster byder på kulturelle oplevelser for alle aldre28.9.2022 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Oplev en kæmpestor blå jordklode i genbrugsplast oplyst indefra, kom jorden rundt med Katrine Bille fra Ramasjang, lær at male graffiti, hør skoleelever fra Guldborgsund præsentere deres egen elektroniske musik LIVE, lyt til anekdoter om danmarkshistoriens mest betydningsfulde kvindelige billedhugger, smid frøbomber, mød en ægte kriminalinspektør, lyt til musik for de afdøde, oplev ’Sidste Akt’, lav fantasifulde masker, smag på fortidens og fremtidens fødevarer, deltag i familiekoncert med Trolle & Tormod, kom med ’bag scenen’ i en take-away restaurant, og bliv blæst bagover, når AKSGLÆDE indtager scenen på Torvet efterfulgt af Silent Disco med selvlysende høretelefoner til alle dansende. Alt sammen og meget mere fredag den 30. september kl. 16-22 på Kulturnatten i Nykøbing F.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum