Aabenraa Kommune

53 børn og fire ansatte fra Bolderslev Børnehus hjemsendes

Del

På grund af en positiv COVID-19 test er 53 børn og fire ansatte hjemsendt fra Bolderslev Børnehus, da de er defineret som nære kontakter.

Et tilfælde af COVID-19 i Bolderslev Børnehus betyder, at der er hjemsendt 53 børn og fire ansatte, der alle er defineret som nære kontakter.

- Efter sundhedsfaglig vurdering har vi hjemsendt de 57 personer som nærkontakter, og de berørte forældre er blevet informeret om hjemsendelserne, siger Iben Hansen, børne- og familiechef i Aabenraa Kommune.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter to negative test foretaget fire og seks dage efter smittetilfældet.

Kontakter

Børne- og familiechef Aabenraa Kommune, Iben Hansen, tlf.: 29 16 40 42; e-mail: ihans@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum