Ishøj Kommune

50/50-koncert med Mirja Klippel

Del

Der er lagt op til en intens koncertoplevelse, når den prisvindende finske sangerinde, multiinstrumentalist og komponist Mirja Klippel lægger vejen forbi Ishøj Kultur Café den. 2. maj klokken 19.30

Mirja Klippel gæster Ishøj Kultur Café.
Mirja Klippel gæster Ishøj Kultur Café.

Årets Sangskriver - det var den ærefulde pris, som juryen ved Danish Music Awards Folk i 2016 valgte at tildele den unge finske sangerinde og sangskriver, Mirja Klippel. Hun fik prisen på baggrund af sit debutalbum, Lift Your Lion, som hun udgav i foråret 2016 sammen med den anerkendte danske guitarist, Alex Jønsson.

Nu er der mulighed for at opleve den prisvindende sangerinde, når hun gæster Ishøj Kultur Café til én af de populære 50/50-koncerter. Konceptet er, at der er 50 pladser til 50 kr. pr. stk. 

Intense tekster og indestængte følelser

Mirja Klippel synger om kærlighed, krig og afsavn. Om blodsbånd og bedstefædre i kamp for hvert sit fædreland. Om skovene, søerne og dyrene. Hun synger om nomadeliv og næstekærlighed - og om aldrig helt at høre til.

Teksterne er en perlerække af intense og til tider indestængte følelser, som eksploderer, når Klippels dybe, længselsfulde stemme og spanske guitar møder Jønssons falset og frit fraserende, elektriske guitar. Sammen skaber de et knitrende, musikalsk univers, der konstant er i bevægelse. Alt i alt er der lagt op til en intens koncertoplevelse, som du ikke vil gå glip af.

Du kan købe billetter på www.billetlugen.dk. De koster 50 kr. pr. stk.

Kontakter

Ishøj Kultur Café, tlf. 61 93 64 31

Billeder

Mirja Klippel gæster Ishøj Kultur Café.
Mirja Klippel gæster Ishøj Kultur Café.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum