Coop Danmark A/S

500.000 kr. fra Irma til Mødrehjælpen

Del

Kunstdåse af Julie Nord skaber stor donation fra Irma til gravide, forældre og børn, der har det svært

Kunderne i Irma har været så begejstrede for den seneste udgave af de traditionsrige kunstdåser, at det har resulteret i et overskud på 500.000 kr.

Pengene har Irma besluttet at donere til Mødrehjælpen, der hjælper gravide, forældre og børn i svære livssituationer.

2014-dåsen og den tilhørende indkøbspose var skabt af den anerkendte danske kunstner, Julie Nord.

”Jeg er meget glad for at salget af min Irmadåse har givet Mødrehjælpen et pænt beløb! De gør et super vigtigt og prisværdigt arbejde med at støtte udsatte kvinder og børnefamilier i deres nærområder! ” siger Julie Nord.

I Mødrehjælpen siger Mads Roke Clausen, direktør i Mødrehjælpen:

”Jeg er taknemmelig og glad over, at Mødrehjælpen er modtager af overskuddet fra salg af Irmas kunstdåse. De 500.000 kr. vil blive omsat til konkret rådgivning og hjælp til børnefamilier og gravide i svære livssituationer.”

”Kunstdåserne er en af de stærke traditioner i Irma, som vi ved, at mange af vore kunder værdsætter. Vi er stolte over, at vi kan videreføre den med nogle af vore tids absolut bedste billedkunstnere – og samtidig støtte det vigtige arbejde, som Mødrehjælpen står for,” siger kædedirektør Jesper Uggerhøj, Irma.

Om en uge afslører Irma, hvem der står bag den næste kunstdåse, som frigives til salg den 22. november.

Det var Per Arnoldi, der stod for den første dåse for over 40 år siden. Siden har bl.a. Henry Heerup, Carl-Henning Pedersen, Tal R og John Kørner skabt kunstdåser for Irma.https://irma.dk/om-irma/irma-og-kunsten/irmas-kunstdaaser-2015

Yderligere information: Kædedirektør Jesper Uggerhøj, 2680 0618

Billeder

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Irma går i gang med en stor omstilling til urban kæde28.2.2018 09:00pressemeddelelse

I forbindelse med Irmas nye strategi ”Det Urbane Irma 2018-2022”, som koncentrerer sig om at gøre mere for de københavnske kunder, lukker kæden en række butikker.(”Urban” er defineret som Storkøbenhavn, Nordsjælland og der hvor Københavnerne opholder sig i fritiden og kører hen, når de har fri fra arbejde.) Det er butikker, der dels ikke passer ind i den nye strategi, dels giver underskud. Og som det derfor ikke giver mening at investere mange penge i. ”Irma skal være noget særligt, og vi tror ikke på, at vi kan være noget særligt for alle. Derfor har vi valgt at koncentrere os om de kunder, der i særlig grad går op i henholdsvis økologi, dyrevelfærd, vegetar- og plantebaseret fødevarer, i livsnydelse og madglæde samt nye varer. Det er kunder, der primært findes i København og andre storbyer, og derfor koncentrerer vi kræfterne her,” siger Irmas direktør, Søren Steffensen. Til gengæld vil kendte og klassiske Irma-varer i fremtiden komme til salg i andre kanaler: I Kvickly og SuperBrugs

Irma går fra kun at være supermarked til også at være det urbane madhus28.2.2018 08:15pressemeddelelse

”Vores nysgerrighed skaber madglæde og en bedre verden.” Under denne overskrift går Irma nu i gang med en af de mest omfattende forvandlinger i kædens 132 årige historie. ”Irma risikerer at blive ligegyldig, hvis ikke vi gør noget. Kunderne skal opleve, at Irma i praksis lever op til det, vi er kendt for: At være først, at være fræk, at være frontløberen i dansk dagligvarehandel. Med de forandringer, der er i danskernes vaner og ønsker, skal et moderne Irma se anderledes ud i fremtiden,” siger direktør Søren Steffensen, som står bag strategien ”Det Urbane Irma 2018-2022”. Kæden vil blive koncentreret om Storkøbenhavn – og andre metropoler. Målgrupperne er nemlig dem, der er relativt flere af her. Det er ”Idealisterne”, der går op i dyrevelfærd, økologi, vegetar- og plantebaseret mad og en bedre verden. Og det er ”Madelskerne”, der går op i smagen og madglæden. Fælles for dem er nysgerrigheden, og det er den, der er det centrale i det nye Irma. Med planen følger en omfattende investerin

Irma vil gøre en dansk klassiker til årets Valentin-hit12.2.2018 08:10pressemeddelelse

Onsdag den 14. februar er det Valentinsdag. I den anledning har Irma lagt hovederne i blød for at komme med det bedste bud til den moderne, urbane forbruger. Svaret har man nu fundet: Hjerter i flødesauce. Men selvfølgelig ikke en ordinær version af denne danske klassiker. Sammen med de to kokke Steve Momsen og Rasmus Kampmann har Irma udviklet en særlig udgave, som kombinerer kvalitetsråvarer med solidt håndværk og den særlige henkogningsteknik, hvor der med simpelt undertryk skabes en forlænget holdbarhed. Tilberedt af kød fra dyr, der har haft et ordentligt liv, økologiske mælkeprodukter og masser af friske, sunde grøntsager. ”Det er faktisk moderne at spise klassiske danske retter igen, men de skal have nye kvaliteter og vores version er rigtig slowfood med masser af smag og kærlighed, og derfor skabt til at glæde en, man holder af på denne særlige dag,” siger Max Schellenbauer, innovationschef i Irma. Sælges i glas med mad til to personer for 134 kr., som man kan give et personlig

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum