Nissin Foods GmbH

50 år med Nissin Cup Noodles

Del

Nissin Foods, firmaet der opfandt instant nudler, fejrer 50 år på markedet

En succesopskrift siden opfindelsen og introduktionen på markedet for 50 år siden: De autentisk asiatiske Cup Noodles fra Nissin

Eschborn, den 15. september 2021 – Den japanske virksomhed Nissin Foods, opfinder af instant nudler, fejrer i år den 18. september 50 året for introduktionen af Cup Noodles på markedet – og det bliver fejret i 100 lande over hele verden!

Med sine Cup Noodles kan Nissin se tilbage på en succeshistorie. Den 18. september 1971 blev de første Nissin Cup Noodles solgt, og siden da har de været fast inventar på butikshylderne. I 2003 nåede Cup Noodles 20 mia. solgte enheder på globalt plan siden introduktionen på markedet. I 2011 åbnede CUPNOODLES MUSEUM i Yokohama, Japan. Et år efter blev "Soba"-produkterne taget med i Cup Noodles-sortimentet. Meget passende til 50-års jubilæet kan Nissin notere sig et salg på 50 mia. Cup Noodles i 2021 på verdensplan.

Alle Cup Noodles produkter viser den asiatiske spise- og nudelkulturs spændende og smagsintensive verden. Sortimentet, produkterne i Soup-Style og Wok-Style, tilbyder og giver kunderne den autentisk asiatiske smag til forbrugere i over 100 lande i hele verden – med en stigende tendens. På næsten ingen tid og med en minimal indsats kan man tilberede et lækkert og varmt måltid til at nyde hjemme, på kontoret eller på farten. Øjeblikkene, hvor du kan nyde Nissin Cup Noodles, er derfor lige så mangfoldige som produktvarianterne af Nissin Cup Noodles.

I starten af fødselsdagsåret indledte Nissin "This is Asian Noodles"-kampagnen, der inviterede til at opdage den mangfoldige verden af Cup Noodles. Kampagnen kørte i flere europæiske lande og på digitale kanaler inden for områderne digitalt, PR, sociale medier, salgssted og tv. For nylig offentliggjorde Nissin desuden via Instagram sit eget filter for på kreativ vis at nå Millennials. Den såkaldte "slurp trainer" træner i form af et minigame ansigtsmusklerne til at tage små slurke efter japansk tradition. Influencere i hele verden reklamerer om filtrene. Nu er fødselsdagsfejringerne i fuld gang, og Nissin benytter sig igen af kreative tiltag på det digitale område og på salgsstedet. "I nogle europæiske nabolande, f.eks. Tyskland og Storbritannien, kan forbrugerne, ud over en display- og social medie-kampagne, glæde sig til en konkurrence med attraktive præmier", afslører Olaf Büttner, Managing Director i Tyskland og Europa.

"Vi fejrer 50 års succes med vores Cup Noodles, hvis popularitet vokser konstant i hele verden. Uanset om det er Wok-Style eller Soup-Style – så befinder den asiatiske nudelproduktions ekspertise sig i hver enkelt kop", forklarer Tomomitsu Taue, Marketing Director Nissin Foods Europe. "Vi bruger den fortsatte succes som motivation for at udvikle vores Nissin Cup Noodles og tilbyde vores forbrugere smags afveksling i hver enkelt kop og det vil vi også fortsætte med i fremtiden.”

Flere informationer om Nissin Foods og 50-års jubilæet for Cup Noodles kan hentes på hjemmesiden samt på Nissins social medie-kanaler: Instagram, Facebook og YouTube.

Kontakter

Pressekontakt:
markenzeichen GmbH

Patricia Weerth
Schwedlerstraße 6
60314 Frankfurt am Main
team-nissin@markenzeichen.de

Maryam Kiausch
Schwedlerstraße 6
60314 Frankfurt am Main
team-nissin@markenzeichen.de

Information om Nissin Foods GmbH

Nissin Foods GmbH
Nissin Foods GmbHGrundlæggeren af Nissin Foods Group, Momofuku Ando, opfandt verdens første instant nudler, „Chicken Ramen“ i Japan i 1958. Nissin Cup Noodles sælges nu i over 100 lande over hele verden. Med sine produkter er Nissin Food Products Co. Ltd. markedsleder i Japan inden for kategorien instant nudler og har stærke markedspositioner i mange andre lande.

Nissin Foods Group har sat sig som mål at bringe glæde og øjeblikke af nydelse ind i forbrugernes hverdag med sine produkter samt, baseret på denne selvforståelse som en ”Earth Food Creator”, at berige madkulturen verden over med sin japanske inspiration.

Følg pressemeddelelser fra Nissin Foods GmbH

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nissin Foods GmbH