50 år gammel maskine præsenteres på messe for værktøj og ny teknologi

Del

Gamle maskiner kan renoveres, så deres levetid fordobles. Tre virksomheder inden for produktion og renovering af værktøjsmaskiner præsenterer en 50 år gammel maskine på fagmesse for værktøjsmaskiner.

Sådan så Retro Line 12 ud før renoveringen. Foto: PR.
Sådan så Retro Line 12 ud før renoveringen. Foto: PR.

Med den rigtige viden og de rigtige fysiske rammer kan gamle planslibemaskiner renoveres, så deres levetid fordobles. Det fortæller direktør og medejer i Bast & Co A/S, én af Europas største virksomheder indenfor reparation og vedligehold af bearbejdningsmaskiner. Fra 28. februar til 3. marts 2017 præsenterer Bast & Co A/S sammen med søstervirksomhederne BastCnc.dk og Jakobsen Planslibemaskiner deres nyrenoverede planslibemaskine Retro Line 12 i Odense Congress Center.

– Vi vil vise, hvad man med de rigtige kompetencer kan gøre med en meget gammel maskine. Retro Line 12 er fra 1967, altså 50 år gammel, men det er en god, stabil maskine, som kan holde de næste mange år, siger direktør og medejer i Bast & Co A/S, Jens Hansen.

Repræsenterer alle tre selskaber

Jakobsen planslibemaskinen, Retro Line 12, er blevet totalrenoveret i løbet af vinteren. BastCnc.dk har udstyret maskinen med PLC-styring, og Bast & Co har stået for selve renoveringen i deres fælles værksted i Vejle. På den måde repræsenterer maskinen både Bast & Co, BastCnc.dk og Jakobsen Planslibemaskiner. Selskaberne skiller sig ud som nogle af de få i Danmark, der tilbyder både renovering og installation af PLC-styringer og CNC-styringer.

Nogle renoverer, nogle sætter styringer på, men vi gør begge dele. Vi har opbygget vores kompetencer siden 1993 og har mange dygtige teknikere, så vi har den know-how, der skal til. Vi har desuden ressourcerne i form af et værksted på 3000 kvadratmeter, lyder det fra Jens Hansen.

Retro Line 12 er for de tre selskaber startskuddet til at renovere flere maskiner med PLC-styringer. Selskaberne kan udføre service på og reparation af værkstedsmaskiner fra deres værksted i Vejle, og de tilbyder samtidig fuld service i flere andre lande, blandt andet Tyskland, Norge og Polen.

Oplev Retro Line 12 på stand A1122 til messen VTM 2017. VTM 2017 er Danmarks eneste fagmesse for værkstøjsmaskiner til blandt andet metalbearbejdning, industriel automation, robotteknologi og 3D print. Den finder sted 28. februar til 3. marts 2017 i Odense Congress Center.

Nøgleord

Kontakter

Jens Hansen
CEO, Bast & Co. A/S
(+45) 28 44 19 81
jens@bastogco.dk

Billeder

Sådan så Retro Line 12 ud før renoveringen. Foto: PR.
Sådan så Retro Line 12 ud før renoveringen. Foto: PR.
Download
Retro Line 12 i løbet af processen med renovering og installation af PLC-styring. Det er muligt at se den færdigrenoverede maskine på VTM 2017. Foto: PR.
Retro Line 12 i løbet af processen med renovering og installation af PLC-styring. Det er muligt at se den færdigrenoverede maskine på VTM 2017. Foto: PR.
Download

Vedhæftede filer

Links

Information om Bast og Co.

Bast og Co.
Porschevej 2
7100 Vejle

+45 7585 7366http://www.bastogco.dk/

Jakobsen Planslibemaskiner ApS er en af Danmarks ældste maskinproducenter. Virksomheden kan tilbyde alle kompetencer som reparation, produktion og vedligehold af planslibemaskiner samt salg af originale reservedele. www.jakobsen-dk.dk.Bast & Co A/S er specialiseret inden for reparation, renovering og vedligehold af produktions- og værktøjsmaskiner. Fra afdelinger i Vejle og Allerød betjenes kunder over hele verden. På Bast & Co’s 3.000 kvadratmeter værksted råder man over Nordeuropas største vangesliber samt en alsidig stab af specialuddannede, erfarne teknikere med stor geometrisk og måleteknisk forståelse. www.bastogco.dk. BastCnc.dk er specialiseret inden for reparation, renovering og vedligehold af CNC-styrede produktions- og værktøjsmaskiner. www.bastcnc.dk.

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra Bast og Co.

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bast og Co.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum