DGI

5 seje trænere fra Fyn hyldet som Årets Trænerteam i DGI

Del

Trænerne fra juniormixholdet i Ringe Gymnastikforening modtog 50.000 kroner og stående klapsalver på DGI’s årsmøde, hvor de blev hyldet som Årets Trænerteam i DGI

Da de fem unge trænere, gik på scenen til DGI's årsmøde i Aarhus 3. november for at blive hyldet som Årets trænerteam i DGI, var de overvældede. Samtlige af de omkring 500 deltagere i årsmødet rejste sig op og klappede af dem.

"Tak for prisen som Årets trænerteam i DGI. Da vi for halvanden måned siden blev afbrudt midt i vores træning og fik at vide, at vi havde fået prisen, blev vi meget overraskede. Det var en super fed oplevelse, og det var lækkert at få så meget anerkendelse. For os er gymnastikken noget, vi i mange år har synes var sjovt, og det vil vi gerne give videre. Det er en fællesskabsfølelse,” sagde Jonas Westermann i sin takketale på vegne af hele trænerteamet.

Årets trænerteam består af Josefine Ejlskov, Jonas Olsen, Rasmus Linneberg og brødrene Simon og Jonas Westermann. DGI har i år modtaget 231 indstillinger til prisen, hvilket er rekord. 

Trænerne får flere gymnaster med på holdet

At sikre flere børn og unges adgang til idræt og fællesskab var et vigtigt emne på DGI's årsmøde, og det er netop, hvad Årets Trænerteam er gode til. De sikrer, at der er et gymnastikhold til de 13 til 16-årige i Ringe og omegn, og at alle kan være med uanset niveau.

”Vi ved i DGI, at jo ældre børn bliver, des flere stopper til idræt. Men her har vi et trænerteam, der har vendt skuden, og formår at holde alle deres børn og unge om bord på skibet og få flere med,” sagde Hanne Lene Haugaard, hovedbestyrelsesmedlem i DGI og en del af Årets træner-juryen.

Juniormix-holdet i Ringe Gymnastikforening har de seneste år fået langt flere gymnaster på holdet, så antallet af gymnaster er steget fra 35 til 106. Trænerteamet i Ringe lægger mange kræfter i at fastholde unge gymnaster, og det er blandt andet derfor, de vandt prisen som årets trænerteam i DGI i år.

Link til video, hvor Årets Trænerteam hyldes: https://youtu.be/bD_GQzMxac4

Kontakter

Billeder

Foto af Årets Trænerteam i DGI der hyldes på DGI's årsmøde
Foto af Årets Trænerteam i DGI der hyldes på DGI's årsmøde
Download

Links

Information om DGI

DGI
DGI
Vingsted Skovvej 1
7182 Bredsten

79 40 40 40https://www.dgi.dk/

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet. DGI's 6300 foreninger har over 1,5 mio. medlemmer. 

Følg pressemeddelelser fra DGI

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum