Tesla Motors

Ny rapport fra Copenhagen Economics undsiger SKAT

Del
SKAT holder i de igangværende forhandlinger om elbiler fast i, at en fortsættelse af afgiftsfritagelsen for elbiler vil betyde mistede indtægter for 650 millioner kr. Nej siger Copenhagen Economics. Prisen er maksimalt det halve.

Regeringen sidder netop nu og forhandler om elbilernes fremtid. Udgangspunktet i forhandlingen er, at forhandlingsparterne selv skal bringe finansieringen med til forhandlingsbordet. SKAT hævder, at prisen er 650 millioner kr. Men Copenhagen Economics har regnet skats tal efter i sømmene og kommet frem til, at det maksimalt koster det halve.

Tesla siger:

”Branchen som helhed er enige med konklusionerne i rapporten. Vi har i årevis påpeget at SKAT’s regnemetoder ikke har hold i den virkelighed, som vi oplever.”

”Med den nye afgift, vil Danmark blive det dyreste land i Europa for elbiler.”

"Vi anerkender, at elbiler skal betale afgifter, men vi kan se på erfaringer fra Belgien, at markedet ikke er parat. Den Belgiske regering har i år valgt at trække en meget lille afgift på elbiler tilbage, fordi den ødelagde markedet. Det danske marked er klart inde i en positiv udvikling, men en afgift på nuværende tidspunkt vil have store konsekvenser for salget af elbiler i Danmark,” Esben Pedersen, Skandinavisk Kommunikationschef, Tesla.

Nøgleord

Kontakter

epedersen@teslamotors.com

Information om Tesla Motors

Følg pressemeddelelser fra Tesla Motors

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tesla Motors

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye