Forsikring & Pension

450.000 danskere skiftede forsikringsselskab sidste år

Del

Nye tal viser, at der er høj aktivitet og stærk konkurrence på det danske forsikringsmarked: 450.000 danskere flyttede sidste år 1,2 mio. forsikringspolicer til et andet forsikringsselskab.

Det er let og enkelt at skifte forsikringsselskab i Danmark. Det er danskerne gode til at udnytte, viser nye tal fra F&P.

- Danskerne flyttede 1,2 mio. private forsikringspolicer sidste år. Det viser, at der er høj mobilitet på forsikringsmarkedet, og at danskerne er opmærksomme på, at deres forsikringer både skal have den rigtige dækning og til den rigtige pris, siger underdirektør Pia Holm Steffensen fra F&P – brancheforening for forsikring og pension.

Når forsikringsbranchen har prioriteret, at det er let og enkelt at skifte forsikringsselskab, så er det med til at sikre en høj mobilitet – og det er ydermere en indikation på god og sund konkurrence. Tallene viser, at danskerne er gode til at skifte forsikringsselskab, selvom forsikringer måske ikke har den største interesse hos de fleste.

- I et marked med god og sund konkurrence skal der også være aktive forbrugere. Vi forventer ikke, at alle danskere hver dag tjekker, om de har den rigtige forsikring til den bedste pris, men tallene for antallet af overførsler af forsikringer viser, at rigtig mange danskere løbende og aktivt tager stilling til deres forsikringer, siger Pia Holm Steffensen.

249.000 skiftede bilforsikring

Der var 249.000, der skiftede selskab på deres bilforsikring sidste år. Det er fx et oplagt tidspunkt at sikre sig den bedste forsikring, når man køber ny bil.

- Det er altid en god ide at tjekke, om man har den rigtige forsikring og til den rigtige pris. Vi har forsikringsguiden.dk, hvor man kan sammenligne priser og dækninger. Det kan være, man kan få et bedre produkt, end man har i forvejen, siger Pia Holm Steffensen.

Nøgleord

Kontakter

Jørgen Kjær Thomsen - pressetelefon 4191 9103

Billeder

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk

F&P er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Brevkasse: Uvildige rådgivere fra Forsikringsoplysningen gør dine læsere klogere på forsikring21.4.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

De fleste ved, at forsikringer er gode at have, men ved dine læsere, hvad der helt præcist gælder i enkeltsager? Har de fx styr på, om forsikringen dækker, hvis man kører galt på motorcykel i et solouheld? Om grundejerforeningen bør have en forsikring, når der indkaldes til fælles vej- og oprydningsdag? Og om forsikringen dækker, hvis man spilder rødvin ud over gulvtæppet i et lejet sommerhus?

F&P: Udspil til CO2-afgift sigter på vigtig balance mel-lem nationale klimamål og grøn eksport20.4.2022 12:31:25 CEST | Pressemeddelelse

F&P ser positivt på regeringens forslag til en CO2-afgift. Udspillet er et godt oplæg til at finde en endelig politisk aftale, som balancerer hensynet til at nå Danmarks målsætning om at reducere CO2-udslippet med 70 pct. og samtidig tager højde for, at der ikke må flyttes vigtige arbejdspladser ud af landet. F&P peger på, at en CO2-afgift ikke kan stå alene, når Danmark skal være ledende eksportør af grønne løsninger. Der er samtidig også behov for bedre offentlige incitamenter til investeringer i klimateknologier og klare rammer for grønne investeringer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum