Danske Spil A/S

44 nye millionærer i hovedstadsområdet

Del

2021 har været et år med World Pride, EM i Parken og en masse nye borgmestre i de storkøbenhavnske kommuner. Og så har hovedstaden fået 44 nye millionærer.

Danske Spil har udbetalt rekordmange milliongevinster til danskere i 2021. Trækningerne i Vikinglotto, Eurojackpot og Lotto har nemlig sørget for, at Danske Spil har sendt intet mindre end 1.607.062.806 kroner afsted til danske spillere, og det er næsten dobbelt så mange penge, som de danske lotterispillere kunne glæde sig over i 2020.

Årets højeste gevinst blev vundet i Eurojackpot, hvor en heldig spiller fra Roskilde løb afsted med intet mindre end 310 millioner kroner.

Flest millionærer i København

Og hvor havnede alle millionerne så? Gevinsterne blev sendt godt rundt i landet: 80 milliongevinster på Sjælland, 76 til Jylland, 20 til Fyn og 6 til resten af Danmark, Grønland og Færøerne.

44 nye millionærer kom der i Region Hovedstaden. Og de fik tilsammen udbetalt 117.624.441 skattefri kroner. Ikke overraskende er Københavns Kommune den mest vindende kommune i hovedstadsområdet, og på landsplan, med 16 nye millionærer.

Rudersdal Kommune kan bryste sig med fire nye millionærer, skarpt forfulgt af Frederiksberg med tre styks. Dragør, Halsnæs, Helsingør og Rødovre Kommune har hver fået to nye millionærer mens kommunerne Allerød, Ballerup, Egedal, Fredensborg, Gladsaxe, Gribskov, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj og Lyngby-Taarbæk har fået en enkelt ny millionær hver.

26 millioner til heldig spiller på Frederiksberg

Hovedstadens højeste gevinst blev udbetalt til en heldig spiller fra Frederiksberg, der i marts måned vandt knap 26 millioner i det populære tillægsspil Joker.

En forhandler i Hillerød Kommune stod for salget af den fysiske kupon, der udløste den næsthøjeste gevinst i regionen i år. I september købte en heldig spiller nemlig en kupon til Lotto i Bilka i Hillerød, som udløste en gevinst i på hele 6,5 million kroner.

Forhandlerne har i det hele taget haft et godt år, og de har stået for hele 91 af alle millionærerne i Danmark. I Hovedstaden alene har de stået for salget af 18 kuponer, der har udløst en milliongevinst.

Vinderne har fordelt sig godt, og der har været vindere fra både Q8, Kvickly og Meny, men også hos de mindre forhandlere, som Dagli’Brugsen Ørholm i Lyngby og Tips & Travkiosken i Frederiksborggade i København.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum