Meresalg Marketing

40.000 aarhusianere søger nu ny bredbåndsudbyder

Del

Stofa som er en del af Norlys kunne den 24. Oktober meddele, at man er nødsaget til at opsige 40.000 kunder. Opsigelsen skyldes at Antenneforeningen Aarhus (AFAA), ikke har ønsket at fortsætte samarbejdet med Stofa.

Antenneforeningen Aarhus (AFAA) har valgt at opkøbe nettet i og omkring Aarhus, som betyder at AFAA fra 1. december, har fuld råderet over nettet, og derfor også beslutter, hvem de ønsker at samarbejde med. 

Hos sammenligningstjenesten Tjekbredbånd.dk oplever man lige nu en stigning på 360 % i interessen efter at finde en ny bredbåndsudbyder i Aarhus og omegn.

Kasper Ottosen, Bredbånds Ekspert hos TjekBredbånd.dk siger “Da Stofa meldte ud, at 40.000 aarhusianske kunder ville blive opsagt, kunne vi straks se mere end en tredobling på vores besøgstal”. 

Mere end 40.000 nuværende kunder hos Stofa kan ende med at miste deres bredbåndsforbindelse pr. 1. december, og søger derfor en ny og billig løsning. 

For Kasper Ottosen hænger den store stigning også sammen med, at der er mange penge at spare på bredbåndsmarkedet. “Vi kan tydelig se, at danskerne også gerne vil spare penge på deres internet, og her får forbrugerne nu en god mulighed for at undersøge markedet”.

Mange forbrugere i Aarhus og omegn har fået en ny mulighed, for at udforske udbydere, som kan tilbyde bredbånd med bedre hastigheder og lavere priser. 

De mange opsagte kunder hos Stofa, har helt indtil 1. december til at finde en ny bredbåndsudbyder, hvorfor det forventes at interessen for bredbånd hos TjekBredbånd.dk, vil stige yderligere. 

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum