40 års jubilæums-løb klædt i blåt

Del

Fra trykte resultater i en særudgave af Politiken til live-resultater, billeder og real-time video på telefonen. Den digitale udvikling for CPH Marathon, som næste år kan fejre 40 års jubilæum, har været enorm, og denne udvikling fortsætter sammen med Telenor.

I den første udgave af Copenhagen Marathon i 1980 var der præcis 995 deltagere, og man skulle vente til dagen efter med at se sit resultat trykt i en særudgave af Politiken. I dag kan man følge løberne live ude på ruten via den officielle app, man kan se live mellemtider, billeder og real-time video, og resultatet er online i det øjeblik løberen kydser målstregen. Den digitale udviklling har været enorm, og denne udvikling kan nu forsætte, da Telenor har forlænget sponsoratet og dermed bliver en del af den store 40 års jubilæumsfest i 2019.

"Vi glæder os til for fjerde år i træk at være hovedsponsor af Telenor CPH Marathon og være med til at løfte jubilæumsudgaven til helt nye højder. Vi har allerede nået vores ambition om at blive verdens mest digitale maraton, og ser frem til at videreudvikle den digitale oplevelse for både løberne, deres familier og de mange tilskuere," siger Lars Thomsen, kommerciel direktør i Telenor.

Hos arrangørerne Sparta Atletik & Motion er man også meget glade for, at Telenor har valgt at være en del af det store 40 års jubilæumsløb.

"Telenor er den perfekte partner i forhold til vores målsætning om at være verdens mest digitale maraton og digital frontrunner. Vi har igennem de sidste tre år sammen med Telenor udviklet Telenor Copenhagen Marathon til en folkefest, som involverer hele hovedstaden, og hvor resten af verden kan følge med digitalt. I 2019 skal festen være større og mere inkluderende end nogensinde før, og her skal jubilæet være løftestangen. Målsætningen er en ny deltagerrekord, både hvad angår antal løbere og tilskuere," siger Dorte Vibjerg, der er direktør i Sparta Atletik & Motion.

Hovedsponsor

Telenor

Partnere

Sport Event Denmark, Frederiksberg Kommune, Københavns Kommune, Wonderful Copenhagen og Dansk Atletik Forbund.

Sponsorer

Nike, BMW og High5

Billeder

Information om Sparta Atletik og Løb

Sparta Atletik og Løb
Sparta Atletik og Løb
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Løb arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Løb kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum