WebHub ApS

4 tips til tidsfordriv i hjemmet, hvis du keder dig under Corona-krisen

Del

Corona-krisen er over os, og det betyder, at vi ikke kan gøre alle de ting vi plejer. Tiden derhjemme kan derfor hurtig blive lang, og det kan være svært at finde på noget at lave.

I denne artikel får du fire ideer til ting, du kan give dig til under Corona-krisen, som måske kan få tiden til at gå lidt hurtigere.

1 – Dygtiggør dig i noget nyt

Du kan lige så godt bruge tiden konstruktivt…

Og hvad er mere konstruktivt end at dygtiggøre dig selv, og måske lære noget, der kan hjælpe dig med at få et nyt job eller som bare ser godt ud på dit CV.

Du kan f.eks. dygtiggøre dig i Excel, et program som næsten alle virksomheder i hele Danmark bruger, og som virkelig kan gøre en forskel i din og dine kollegaers arbejdsgang, hvis du er god til det.

Excel kurser kan nemt tages online, når du nu ikke kan tage ud i byen på et fysisk kursus.

Vi kan f.eks. nævne vores eget Excel Kursus på NemProgrammering.dk, som er til at betale for de fleste, og hvor du får mange timers undervisning samt en Excel e-bog med i købet.

NemProgrammering.dk har vi også mange andre kurser både for børn og voksne, som tages 100% online.

2 – Kom i form

Selvom du ikke kan tage i fitnesscentret, findes der masser af muligheder for at holde dig i form, både derhjemme og ude i naturen.

Du kan f.eks. hver dag følge Melvin Kakooza´s Corona-fitness kursus på Instagram, hvor du både kan få et godt grin samt sved på panden.

Her i Danmark kan vi heldigvis stadig bevæge os udenfor, og derfor er det bare med at få udnyttet dette, og komme ud og gå eller løbe en tur. Husk dog stadig at holde afstand til alle du møder på din vej.

3 – Brug tiden på din hund

Er du en af de mange danskere som har en hund, så kan du med fordel bruge tiden på at træne f.eks. lydighed med denne. Det er en god måde at fordrive tiden og samtidig komme lidt ud.

På vores side WeTeach.dk har vi f.eks. en onlinekursus i hundetræning, hvor du og din hund kan følge en lang række øvelsesvideoer. Du kan desuden til hver øvelse/lektion stille spørgsmål til underviseren på kurset, hvis du er i tvivl om noget eller blot vil have en ekstra forklaring

WeTeach.dk har vi generelt en bred vifte af online-kurser, som både børn og voksne kan deltage i.

4 – Brug mere tid i køkkenet

Nu hvor du har mere tid, er det måske på tide at droppe den traditionelle spaghetti-kødsovs og det tørre rugbrød fra Netto.

Kast dig i stedet ud i selv at bage dit eget brød samt lave nogle lidt mere udfordrende retter til aften.

I Masterchef har den store udfordring f.eks. altid været at lave en perfekt ”Beef Wellington”, så måske du skulle give dig selv den udfordring at lave det.

Alternativt kan du vælge et specifikt køkken, f.eks. det thailandske og køre en Thailandsk uge derhjemme.

Kontakter

Thomas Mørch IversenRedaktør

Thomas er medstifter af WebHub Media, men skriver stadig en række af de mere dybdegående artikler til virksomhedens medier.

Tlf:24843065webmaster@webhub.dk

Billeder

Information om WebHub ApS

WebHub ApS
WebHub ApS
Ceres Allé 7
8000 Århus C

https://www.webhub.dk/

WebHub Media er en paraply-virksomhed, som driver en række virksomheder. Virksomhederne har alle til fælles, at de udnytter internettets muligheder til fulde og hovedsageligt er webbaserede. Samlet set har vi mere end 70.000 unikke besøgende på vores mere end 15 sites hver måned.

Følg pressemeddelelser fra WebHub ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WebHub ApS

Fagforeningerne og de dyre adresser25.8.2021 14:36:32 CEST | Pressemeddelelse

Sankt Annæ Plads, en eksklusiv adresse i København, hvor LEGO-arvinger, milliardærer og ambassadører bor. Men det er også en adresse, hvor sygeplejerskernes, jordemødrenes og maskinmestrenes fagforeninger holder til, og man kunne måske spørge sig selv, om mindre ikke kunne gøre det? Find-a-kasse-priser.dk har i denne artikel undersøgt, hvor de danske fagforeninger har hovedkontor, og om disse adresser er i øjenhøjde med deres medlemmer. For som Martin Thorborg spørger i et Facebook opslag: ”Hvorfor er det at fagforeninger altid skal bo med havudsigt?”. Dette er et uddrag af den samlede artikel som findes her. LEGO-arvinger, milliardærer, ambassadører og sygeplejersker Sankt Annæ Plads er kendt som en af de dyreste adresser i København, og vil du bo i området vil en lejlighed hurtigt koste dig 15-20 millioner. Her er det kun LEGO-arvinger, milliardærer og ambassadører der har råd til at bo. På Sankt Annæ Plads finder man dog også en bred vifte af fagforeninger, som har valgt at placere

Ny dansk portal sælger hobby-kurser online25.2.2020 14:40:11 CET | Pressemeddelelse

Har du altid godt kunne tænke dig at lære at strikke, lave din egen keramikskål eller sy din egen kjole? Så er danske WeTeach.dk måske noget du bør kaste et blik på! Tidligere var det kun været muligt at lære håndværk som disse igennem aftenskolerne FOF og AOF, men den tid er nu forbi. Nu kan alle nemlig få direkte adgang til professionel undervisning i en lang række hobbyfag, når og hvor de vil, via online-portalen WeTeach.dk. WeTeach.dk blev startet for et lille ét år siden, men siden har allerede flere tusinde besøgende og kursister, som blandt andet deltager i kurser som Keramik-kursus Hækle-kursus Fotokursus Tegnekursus for børn Malekursus Tegnekursus og mange flere... På WeTeach.dk er der nemlig i skrivende stund 16 danske onlinekurser, og der kommer hele tiden flere til. Kurserne fungerer på den måde, at du som kursist køber adgang med mobilepay eller kreditkort, hvorefter du med det samme får adgang til dit kursus. Kurserne består af en række videoer, og i nogle tilfælde også s