Haderslev Kommune

4 leverandører har budt ind på drift af plejecenter og hjemmepleje

Del

Den 20. november kl. 12.00 udløb fristen for de leverandører, der kunne tænke sig at byde på opgaven med at stå for driften af Hiort Lorenzen Plejecenter og hjemmeplejeditriktet Braine.

Ved fristens udløb var der inkommet 4 tilbud på at drifte Hiort Lorenzen Plejecenter og 2 tilbud på at drifte hjemmeplejdistrikt Braine. 2 leverandører har valgt at afgive tilbud på begge opgaver. Haderslev Kommune har selv budt på at løse opgaven.

Nu går en arbejdsgruppe bestående af ledere og medarbejdere i gang med at evaluere de indkomne tilbud for at finde ud af, hvem de overfor styregruppen skal pege på som den tilbudsgiver, der har leveret det bedste tilbud både i forhold til kvalitet og pris.

På baggrund af arbejdsgruppens anbefaling vil styregruppen overfor Vokseudvalget endeligt indstille, hvem der skal have tildelt opgaven. Styregruppens indstilling vil blive behandlet på Voksenudvalgets møde den 9. december.Kontaktinformation:

Charlotte Scheppan, direktør Voksen- og Sundhedsservice, tlf. 74 34 27 01

Mette Møller Rauch, afdelingschef for Pleje og Træning, tlf. 74 34 28 01

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum