Bauer Media

4 kvindelige DJ’s overtager mixprogram på The Voice

Del

2020 har været et år med ekstreme udfordringer. Én af de brancher, der har lidt mest, er musikbranchen. Nu samler radiostationen The Voice en stribe af Danmarks bedste kvindelige DJ’s.

The Voice In The Mix afspejler klubscenen inden for den elektroniske musik, med både faste DJ's som bl.a. Faustix, Nonsens, Chriz og Kongsted, samt en stribe spændende gæste-DJ's hver uge.

Nu rydder The Voice In The Mix fladen og præsenterer en stribe af Danmarks bedste kvindelige DJ’s i The Voice In The Mix fredag den 4. december. Chriz, der er redaktør på programmet, udtaler: ”Det glæder mig at se, at der i et overvejende mandsdomineret DJ-miljø begynder at dukke flere dygtige kvindelig DJ's op. Det er derfor også naturligt at vi støtter op, hvilket vi gør i hele denne weekend i et decideret takeover af showet!”.

De 4 DJ’s er Line Sander, Aviaja, Rikke Darling og Muri, der også er vært på programmet.

Aviaja er en del af kollektivet Future Female Sounds: Det er ekstremt givende at se den rivende udvikling, der er med kvindelige DJ’s. Vi har igennem Future Female Sounds formået at skabe et community omkring at være womxn DJ’s (Red: X’et indikerer at kønsminoriteter er inkluderet). Min mission er at fortælle andre kvinder, at hvor der er vilje er der vej. Du skal bare turde, selvom det er en mandsdomineret branche. Det er stort at få airtime på The Voice In The Mix! Det er jeg vildt glad og taknemmelig for!”.

Line Sander er selvlært DJ og har spillet i både ind- og udland. “Jeg er yderst taknemmelig over at få lov til at deltage i The Voice In The Mix! Jeg håber virkelig, at vi med dette program, kan få delt ud af vores erfaring og på den måde inspirere andre unge piger, der går rundt med en lille DJ-drøm i maven”.

Rikke Darling er både DJ og producer. Hun er bl.a. kendt for klubtracket ’Giv Mig Coco’, der har streamet mere end 2 mio. gange på Spotify. “Jeg glæder mig til at være en del af det, og være med til at sætte mere fokus på kvinderne i dj branchen”.

Marianne Christensen, bedre kendt som Muri, er aktuel med singlerne ’Fallin’’ og ’Dumb’. Muri er vært på The Voice In The Mix denne fredag aften: “Det er noget helt specielt at skulle spille sammen med – og præsentere – 3 danske, kvindelige DJ’s! Jeg sætter en kæmpe ære i at få lov til at vise, at der er masser af kvindeligt DJ talent i Danmark!”. Muri har flere gange tidligere været med i The Voice In The Mix. Hun var et af de danske hovednavne på RadioRave – en samsending på tværs af Bauer Medias europæiske radiostationer – hvor hun var på plakaten sammen med bl.a. Martin Garrix. Her lyttede mere end 1 mio. mennesker med på tværs af landegrænser.

”Hvis vi kan runde 2020 af med at vise vores lyttere at Danmark har en spirende scene af talentfulde, kvindelige DJ’s, så synes jeg at vi har lagt et godt fundament til det kommende år, der forhåbentlig byder på flere koncerter, mere musik og et naturligt større fokus på kvindelige artister og DJ’s”, siger programchef Mikkel Westerkam fra The Voice.

Billede vedhæftet af Muri (fotograf: Anja Ekstrøm)

The Voice In The Mix er et ugentligt program på radiostationen The Voice. Programmet sendes landsdækkende hver fredag og lørdag aften kl. 20-22.

Bauer Media Danmark er i kontakt med over 2 millioner lyttere ugentligt, via radiokanalerne The Voice, NOVA, Radio 100, Pop FM, Radio Soft og myROCK på FM, DAB+ og radioplay.dk. For mere information besøg www.bauermedia.dk eller www.radioplay.dk.

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte programchef på NOVA, Mikkel Westerkam, på 20 48 09 29 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte programchef på NOVA, Mikkel Westerkam, på 20 48 09 29 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk

Billeder

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

Bauer Media Danmark er i kontakt med over 2 millioner lyttere ugentligt, via radiokanalerne The Voice, NOVA, Radio 100, Pop FM, Radio Soft og myROCK på FM, DAB+ og radioplay.dk. For mere information besøg www.bauermedia.dk eller www.radioplay.dk.

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum