Aabenraa Kommune

4. klasse fra Løjt Skole hjemsendes

Del

På grund af en positiv COVID-19 test hos en elev i en 4. klasse på Løjt Skole er en klasse hjemsendt.

En elev i 4. klasse på Løjt Skole er konstateret smittet med COVID-19, hvorfor skolen efter dialog med sundhedsmyndighederne har hjemsendt alle eleverne i den smittede elevs klasse. De hjemsendte er defineret som nære kontakter.

- Vi har orienteret forældre og lærere på Løjt Skole om hjemsendelse af en 4. klasse. Hjemsendelsen er sket efter dialog med sundhedsmyndighederne. Jeg opfordrer fortsat til, at alle fortsat vil følge de gældende retningslinjer på området, da det er den eneste måde, vi kan inddæmme og forsinke smitten, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen og fortsætter:

- Set i lyset af at vi har haft flere tilfælde med hjemsendte klasser på Løjt Skole i den seneste tid, har jeg bedt sundhedsplejersken om at undersøge, om der kan laves yderligere tiltag i arbejdet med at stoppe udbredelsen af smitten og stoppe smittekæderne.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum