Haderslev Kommune

4 ændringsforslag til budget 2017-2020

Del

Processen for budgettet for 2017-2020 i Haderslev Kommune er i fuld gang. Ved fristens udløb var der kommet fire ændringsforslag.

Sideløbende med den igangsatte høringsproces af budgetforslag for 2017-2020 har partier og byrådsmedlemmer i Haderslev Kommune haft mulighed for at indsende ændringsforslag.

"Ved tidsfristens udløb er der kommet 4 ændringsforslag til budgettet. De forslag skal vi stemme om ved 2. behandlingen den 11. oktober", siger borgmester H.P. Geil.

Der er indkommet i alt 4 ændringsforslag til budget 2017-2020 fra:

  • Fællesgruppen og Slesvigsk Parti

  • Socialdemokratiet

  • Enhedslisten

  • Liberal Alliance

Alle 4 ændringsforslag indeholder forslag om såvel udvidelser som driftsreduktioner. Det er muligt at følge budgetlægningen på haderslev.dk, hvor ændringsforslagene også ligger i fuld længde.

Den videre proces

Den 11. oktober 2. behandles budgettet og vedtages dermed af Haderslev Byråd.

Efter budgettets vedtagelse ved 2. behandlingen er det op til de stående udvalg at håndtere og udmønte budgettet. Der vil desuden være en inddragelse af de berørte parter.Kontaktinformation:

Borgmester H.P. Geil, telefon 21 69 64 71.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum