3F

3Fs formand: Sådan får ufaglærte og faglærte hjælp

Del

3F har i de seneste dage modtaget et overvældende antal henvendelser fra både medlemmer og ikke-medlemmer, der efterspørger hjælp i forbindelse med corona-udbruddet.

”A-kassen arbejder på højtryk og vil sikre udbetalinger af dagpengene til ledige medlemmer. Vi har faglige konsulenter overalt i vores 65 afdelinger, der kan hjælpe vores medlemmer. Overalt afsøger vi de bedst tænkelige løsninger for vores medlemmer, så vi alle sammen kommer bedst igennem den kommende tid,” siger Per Christensen, forbundsformand. 

Som fagforening er der to hovedhensyn lige nu, slår han fast:

”Vi skal undgå smittespredning, og vi skal som fagforening yde den bedst mulige hjælp og støtte til vores medlemmer. Vi prøver hele tiden at geare vores organisation i takt med udviklingen. Eksempelvis løses rigtig mange opgaver hjemmefra i den kommende tid.”

”Den allerbedste måde, 3F kan hjælpe på, er ved at hjælpe vores medlemmer. Både de mange, der lige nu holder Danmark kørende, og alle de, der er eller bliver ramt af denne svære situation,” siger Per Christensen.

270.000 medlemmer

3F har omkring 270.000 medlemmer. Og er du 3F medlem, så henvend dig i din lokale 3F-afdeling, hvis du har behov for hjælp. Det er den lokale afdeling, der er allerbedst til at hjælpe dig videre. Vejen til hjælpe går fx gennem 3f.dk, hvor medlemmer kan logge ind og bliver sendt det rette sted hen.

Er du ikke medlem af 3F, så skal du henvende dig i din egen fagforening.

”Vi gør i 3F alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe vores medlemmer, for at hjælpe vores gode dygtige virksomheder og for at hjælpe Danmark i denne svære tid,” siger Per Christensen.

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum