3F

3F’ere ønsker fokus på arbejdsvilkår

Del

Pension, social dumping og arbejdsmiljø skal i regeringens fokus, hvis man spørger 3F’s tillidsrepræsentanter. Det viser en ny rundspørge, hvor mindre end 1 ud af 8 finder, at mangel på arbejdskraft er et væsentligt tema

Over 1.500 af 3F’s tillidsrepræsentanter giver i en ny rundspørge regeringen råd om, hvad man skal prioritere politisk de kommende ti år. Hver anden ønsker, at der er fokus på pensionsalderen, mens knap hver anden ønsker indsatsen imod social dumping prioriteret.

De temaer, der herefter ønskes prioriteret i den politiske indsats, er indsatsen for et bedre arbejdsmiljø (knap hver tredje), samt fokus på ulighed (økonomisk og socialt) og klimaindsatsen (hver fjerde).

Derimod finder mindre end hver ottende, at der er grund til politisk at sætte fokus på manglen på arbejdskraft.

I rundspørgen har tillidsrepræsentanterne haft mulighed for at vælge tre ud af 21 temaer, som de finder, regeringen bør sætte politisk fokus på i de kommende ti år. Godt en tredjedel af de adspurgte 4.500 har svaret på rundspørgen inden for tidsfristen.

(notat om resultatet af rundspørgen er vedhæftet)

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

Vedhæftede filer

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum