3F

3F: Vigtigt med håndsrækning til kriseramte erhverv

Del

3Fs formand tager godt imod den politiske aftale om en målrettet hjælpepakke til erhvervs-, kultur- og idrætsliv.

- Det er særdeles positivt, at regeringen med støtte fra et bredt flertal har indgået aftale om en håndsrækning til de virksomheder, kulturinstitutioner og idrætsforeninger, der fortsat er ramt af restriktioner som følge af COVID-19, siger 3Fs formand Per Christensen.

Aftalen er landet i kølvandet på regeringens udmelding om, at det er tid at udfase de hidtidige hjælpepakker.

En række af 3Fs medlemmer arbejder i tilknytning til de brancher, der fortsat vil være hårdt ramt af restriktioner. Her håber Per Christensen, at aftalen kan give et vigtigt bidrag til at holde hånden under beskæftigelsen.

- Det er også afgørende, at nogle af de mest kriseramte virksomheder benytter mulighederne for støtte til innovation, omstilling og efteruddannelse, så både virksomheder og medarbejdere står stærkest muligt, når markedsforholdene igen normaliseres, siger Per Christensen.

Han understreger, at krisen langt fra er overstået i de øvrige dele af samfundet, som ikke bliver omfattet af den nye aftale.

Derfor er der fortsat behov for at sikre de lønmodtagere, der risikerer at miste deres arbejde – fx inden for industrien, lufthavne mv. Og det er vigtigt at fastholde fokus på de tusindvis af danskere, der allerede har oplevet at miste deres arbejde, påpeger Per Christensen: 

- Vi skal have fuld fokus på at skabe gode og trygge løsninger for de mennesker, der bliver ledige. Her bør politikerne især have fokus på dagpengene og på at sikre gode uddannelsesmuligheder til de ledige. 

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum