3F

3F: Vigtig, grøn reform

Del

Virksomhederne får med den politiske aftale særdeles gode vilkår til den grønne omstilling

3Fs formand er godt tilfreds med det politiske forlig om en grøn skattereform:

- Der er tale om en bred politisk aftale, der sikrer ro om rammerne og giver erhvervslivet særdeles gode vilkår for at sætte turbo på at investere i den grønne omstilling. Det forpligter, siger Per Christensen.

- Aftalen vil styrke væksten og beskæftigelsen i de her år, hvor der er hårdt brug for et løft ovenpå coronakrisen, som forhåbentlig klinger af i takt med den kommende udbredelse af vacciner.

- Ikke mindst i de kommende år giver den politiske aftale meget fordelagtige vilkår for, at virksomhederne kan investere i forskning og udvikling. Samtidig skal et ekspertpanel udarbejde fornuftige modeller for indfasning af co2-afgifter, som både sikrer den sociale balance og undgår hovedløs udflytning af arbejdspladser og klimabelastende co2-udledning.

- Omstillingsparate virksomheder og arbejdspladser skal naturligvis forblive i Danmark, og lønmodtagerne skal sikres den nødvendige, uddannelsesmæssige håndsrækning, så de fortsat kan varetage deres job under og efter den grønne omstilling.

- Forliget om en grøn skattereform er et vigtigt – men ét af flere – nødvendige skridt nærmere det fælles mål om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i 2030, siger Per Christensen.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 8892 8892.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum