3F

3F: Udkantsdanmark mister tusindvis af arbejdspladser

Del

Stop for kystnære vindmøller rammer yderområderne og den grønne omstilling

 

Regeringen vil droppe kystnære vindmøller som konsekvens af, at PSO afgiften skal fjernes. Og det får store konsekvenser. Særligt står landets yderområder til at miste arbejdspladser.

- Det giver ingen mening, når regeringen siger, at den vil skabe vækst i landdistrikterne og så samtidig tager initiativer, der medfører tab af tusindvis af arbejdspladser særligt i Danmarks yderste områder, siger 3F's formand Per Christensen

Desuden truer regeringsudspillet Danmarks konkurrenceevne på grøn omstilling.

- Regeringen slækker på den grønne omstilling i en tid, hvor der er behov for at holde fast og sikre Danmarks førerposition på dette område, siger Per Christensen

- Regeringens udspil skaber usikkerhed for fremtidige investeringer – en usikkerhed, der kan skræmme investorer og gøre den grønne omstilling dyrere i fremtiden. Det er med andre ord en ekstrem farlig vej, regeringen nu bevæger sig ind på.

For yderligere kommentarer og oplysninger, kontakt 3F's pressetelefon på 8892 8892.

Nøgleord

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum